1-op-1 live coachingstraject van 6 maanden: Voor een RIJK LEVEN
1-op-1 coachingstraject van 6 maanden:

Voor een RIJK LEVEN

In dit traject leggen we de fundering voor innerlijke vrijheid en openen we de deur naar een nieuw rijkdomsbewustzijn. 

Mindset en innerlijk werk staan centraal.

Van zzp’ers tot ondernemers, managers en CEO’s. Van coaches tot artsen en psychologen. Mensen met diverse achtergronden volgen dit coachingstraject omdat ze een intens verlangen hebben om vanuit rijkdomsbewustzijn te leven in harmonie met zichzelf en het leven. Ik help ze om die diepe verbinding te leggen waar ze zo naar verlangen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere goede methode van binnen naar buiten werkt en niet andersom. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft effect op elkaar: fysiek, emotioneel, mentaal, intellectueel, spiritueel en financieel niveau. Daarom is mijn coaching allesomvattend en benadruk ik niet slechts 1 aspect, maar vele lagen van een mensenleven (en zelfs daar voorbij). Met mijn coaching bevrijd ik je van belemmeringen, overtuigingen en angsten zodat je daadwerkelijk kunt doorbreken met je ondernemerschap.

In de westerse wereld zijn we vaak gericht op (economische) welvaart en we zien lichaam en geest als van elkaar gescheiden. We willen met het verstand de dingen beredeneren en daarom lopen we enorm vast in ons leven en ons ondernemerschap.

In de oosterse denkwijze draait het meer om gevoel en geluk en de eenheid tussen lichaam en geest. Het is een veel oudere manier van denken, meer verbonden met de natuur en werkt door op veel diepere lagen van het bewust-zijn dan de westerse denkwijze. In het oosten wil men de dingen van binnenuit beleven. Daarom zie je vaak bij oosterse mensen dat zij vanuit diep vertrouwen leven, met innerlijke vrijheid in overvloed en rijkdom.

In mijn programma Voor een RIJK LEVEN, combineer ik spiritueel rijkdomsbewustzijn, oosterse invloeden en innerlijke vrijheid (vrij zijn van belemmeringen, angsten en overtuigingen) met elkaar zodat je onbevangen kan ondernemen, leven en genieten mét een financiële buffer.

Als transformatiecoach zet ik verschillende technieken in, onder andere: mental coaching, trance healing, regressie en hypnose, Shin-Do, Aura & Chakra healing, ademcoaching, EFT, release van emotie, systemisch werken en Familiesystemen. En ik werk met de karakter- en lichaamsprofielen van Wilhelm Reich.

wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten van dit 1-op-1 coachingstraject?

 • Innerlijke vrijheid ervaren en nooit meer terug naar schaarste en tekort

 • Een half jaar intensief aan de slag met jouw mindset en overtuigingen tot op celniveau

 • Vrijmaken van obstakels, angsten en belemmerende overtuigingen die aan de basis liggen

 • Oude onverwerkte emoties opruimen

 • Nieuwe ondersteunende en positieve gewoontes aanleren

 • Leren leven vanuit eigenwaarde, zelfwaardering en zelfliefde

 • Stappen in rijkdoms- en overvloedsbewustzijn

 • Continu in een hoge staat van bewustzijn en positieve mindset zijn

 • Creëren van een vervuld innerlijke en materiële rijkdom

Ik help je het bewustzijn van schaarste en tekort achter je te laten en in een nieuw bewustzijn te stappen, het rijkdomsbewustzijn. Ik help je om eindelijk vanuit zelfliefde, zelfwaardering, eigenwaarde, innerlijke vrede en een diep vertrouwen te gaan leven. Dat bewustzijn zit al in je, je hebt het alleen nog niet geactiveerd en dat is nou precies waar ik je bij kan helpen.

"Alleen wanneer je rijkdom voelt, kun je rijkdom op alle deelgebieden in je leven creëren. Innerlijk en uiterlijk, dus ook op materieel vlak.”

- DEBBIE BERNASCO

"Alleen wanneer je rijkdom voelt, kun je rijkdom op alle deelgebieden in je leven creëren. Innerlijk en uiterlijk, dus ook op materieel vlak.”

- DEBBIE BERNASCO

Waarom ik?

Jarenlang heb ik onderzocht waarom mensen niet doorbreken, ondanks hun enorme potentieel en grote wilskracht. Met mijn 20 jaar ervaring als ondernemer en de grote hoeveelheid opleidingen en trainingen die ik volgde, leerde ik alles over mindset, geld verdienen, bewustzijn en het onderbewuste, waarom je jezelf in de weg zit en dus niet het leven leidt dat je zou willen leiden en hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden.

Door me op alle niveaus te laten opleiden en trainen, kan ik ondernemers (ook managers en CEO’s) helpen zich tot op celniveau te bevrijden van belemmerende overtuigingen en blokkades en de weg vrij te maken naar een leven vol overvloed, succes, liefde en geluk.

Wil jij?

 • Je schaarsteprogrammering omzetten in een rijkdomsbewustzijn?

 • Je geldblokkades opheffen en geld vrij laten stromen in je leven?

 • Zelfverzekerd en vol vertrouwen staan voor je succes?

 • Een flinke dosis eigenwaarde hebben en je leiderschap oppakken?

 • Stoppen met werken vanuit wilskracht en starten met werken vanuit flow?

 • Genieten van het leven en gelukkig zijn?

 • Een inspiratiebron en weldaad voor je omgeving zijn, op je werk en privé?

 • Impact maken en een positieve invloed uitstralen naar de wereld om je heen?

Debbie_in_gesprek

Ben jij toe aan een doorbraak? Ben je er klaar voor schaarste en tekort achter je te laten en overvloed, innerlijke rust, liefde en rijkdom in je leven te verwelkomen? Voorgoed?

INTERESSE IN 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT VAN 6 MAANDEN?

Vraag een strategiegesprek aan

Stap 1 van 2

Scroll naar top