1-op-1 coachingstraject van 6 maanden:

Voor een RIJK LEVEN

In dit traject leggen we de fundering voor innerlijke vrijheid en openen we de deur naar een nieuw rijkdomsbewustzijn. 

Mindset en innerlijk werk staan centraal.

Van zzp’ers tot ondernemers en CEO’s. Van coaches tot artsen en psychologen. Mensen met diverse achtergronden volgen dit coachingstraject omdat ze een intens verlangen hebben om vanuit liefde en rijkdomsbewustzijn te leven in harmonie met zichzelf en het leven. Ik help ze om die diepe verbinding te leggen waar ze zo naar verlangen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere goede methode van binnen naar buiten werkt en niet andersom. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft effect op elkaar: fysiek, emotioneel, mentaal, intellectueel, spiritueel en financieel niveau. Daarom is mijn coaching allesomvattend en benadruk ik niet slechts 1 aspect, maar vele lagen van een mensenleven (en zelfs daar voorbij). Met mijn coaching bevrijd ik je van belemmeringen, overtuigingen en angsten zodat je daadwerkelijk kunt doorbreken met je ondernemerschap.

In de westerse wereld zijn we vaak gericht op (economische) welvaart en we zien lichaam en geest als van elkaar gescheiden. We willen met het verstand de dingen beredeneren en daarom lopen we enorm vast in ons leven en ons ondernemerschap.

In de oosterse denkwijze draait het meer om gevoel en geluk en de eenheid tussen lichaam en geest. Het is een veel oudere manier van denken, meer verbonden met de natuur en werkt door op veel diepere lagen van het bewust-zijn dan de westerse denkwijze. In het oosten wil men de dingen van binnenuit beleven. Daarom zie je vaak bij oosterse mensen dat zij vanuit diep vertrouwen leven, met innerlijke vrijheid in overvloed en rijkdom.

In mijn programma Voor een RIJK LEVEN, combineer ik spiritueel rijkdomsbewustzijn, oosterse invloeden en innerlijke vrijheid (vrij zijn van belemmeringen, angsten en overtuigingen) met elkaar zodat je onbevangen kan ondernemen, leven en genieten.

Als transformatiecoach zet ik verschillende technieken in, onder andere: mental coaching, trance healing, regressie en hypnose, Shin-Do, Aura & Chakra healing, ademcoaching, EFT, release van emotie, systemisch werken en Familiesystemen. En ik werk met de karakter- en lichaamsprofielen van Wilhelm Reich.

wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten van dit 1-op-1 coachingstraject?

 • Innerlijke vrijheid ervaren en nooit meer terug naar schaarste en tekort

 • Een half jaar intensief aan de slag met jouw mindset en overtuigingen tot op celniveau

 • Vrijmaken van obstakels, angsten en belemmerende overtuigingen die aan de basis liggen

 • Oude onverwerkte emoties opruimen

 • Nieuwe ondersteunende en positieve gewoontes aanleren

 • Leren leven vanuit eigenwaarde, zelfwaardering en zelfliefde

 • Stappen in rijkdoms- en overvloedsbewustzijn

 • Continu in een hoge staat van bewustzijn en positieve mindset zijn

 • Creëren van een vervuld innerlijke en materiële rijkdom

Ik help je het bewustzijn van schaarste en tekort achter je te laten en in een nieuw bewustzijn te stappen, het rijkdomsbewustzijn. Dat bewustzijn zit al in je, je hebt het alleen nog niet geactiveerd en dat is nou precies waar ik je bij kan helpen.

Het coachingstraject bestaat uit 6 1-op-1 coachingsessies à 2 uur met mij op kantoor (elke maand 1), 3 retraitedagen en het online programma Voor een RIJK LEVEN met 12 modules. 

"Alleen wanneer je rijkdom voelt, kun je rijkdom op alle deelgebieden in je leven creëren. Innerlijk en uiterlijk, dus ook op materieel vlak.”

- DEBBIE BERNASCO

"Alleen wanneer je rijkdom voelt, kun je rijkdom op alle deelgebieden in je leven creëren. Innerlijk en uiterlijk, dus ook op materieel vlak.”

- DEBBIE BERNASCO

Waarom ik?

Jarenlang heb ik onderzocht waarom mensen niet doorbreken, ondanks hun enorme potentieel en grote wilskracht. Met mijn 20 jaar ervaring als ondernemer en de grote hoeveelheid opleidingen en trainingen die ik volgde, leerde ik alles over mindset, geld verdienen, bewustzijn en het onderbewuste, waarom je jezelf in de weg zit en dus niet het leven leidt dat je zou willen leiden en hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden.

Door me op alle niveaus te laten opleiden en trainen, kan ik zzp'ers, ondernemers en CEO’s helpen zich tot op celniveau te bevrijden van belemmerende overtuigingen en blokkades en de weg vrij te maken naar een leven vol overvloed, succes, liefde en geluk.

Wil jij?

 • Je schaarsteprogrammering omzetten in een rijkdomsbewustzijn?

 • Je geldblokkades opheffen en geld vrij laten stromen in je leven?

 • Zelfverzekerd en vol vertrouwen staan voor je succes?

 • Een flinke dosis eigenwaarde hebben en je leiderschap oppakken?

 • Stoppen met werken vanuit wilskracht en starten met werken vanuit flow?

 • Genieten van het leven en gelukkig zijn?

 • Een inspiratiebron en weldaad voor je omgeving zijn, op je werk en privé?

 • Impact maken en een positieve invloed uitstralen naar de wereld om je heen?

Debbie_in_gesprek

Ben jij toe aan een doorbraak? Ben je er klaar voor schaarste en tekort achter je te laten en overvloed, innerlijke rust, liefde en rijkdom in je leven te verwelkomen? Voorgoed?

Lees de verhalen van ondernemers over hun ervaringen met mijn coachingstraject Voor een RIJK LEVEN:

Brenda van Wegen

Brenda van Wegen

“Ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar. Je hebt mij enorm geholpen met mijn schaarstemindset kwijt te raken, iets wat ik bijna voor onmogelijk had gehouden. Het ging veel verder dan ik had gehoopt: mijn positieve mindset is een constante geworden. Super bedankt voor alle mooie coachingsessies en retraitedagen.“

Else Zwarteveen

Else Zwarteveen

"Dit coachingstraject is echt heel bijzonder. Ik heb inzichten gekregen, die mij lieten inzien wat mij nog echt belemmerde om mezelf te zijn. En wat mij als persoon had gemaakt.

Het waren belemmeringen die heel onbewust waren, maar die enorme impact hadden op mijn dagelijks functioneren.
Ik snapte maar niet waarom ik zo vermoeid was, maar na Debbie haar coaching die zo liefdevol en met respect was ben ik er achtergekomen waarom ik maar niet uit die wilskracht kon stappen.

Ik bleef maar vechten en ik was zo enorm vermoeid. Je kunt niet veranderen als je niet weet wat er aan de hand is.

Het mooie aan deze coaching is dat Debbie diep op onbewust niveau werkt en dat ze niets oplegt, en er gewoon kwartjes vielen."

Monique Ligthart-Hauwert

Monique Ligthart-Hauwert

“Ik volg Debbie al een tijdje. De manier waarop zij het spirituele op een aardse manier uitdraagt spreekt mij enorm aan (…..) En zo zijn we samen 6 maanden aan de slag gegaan met onder andere mijn schaarstemindset, mijn beperkende overtuigingen en belemmeringen, heb ik oude patronen doorbroken, angsten los gelaten en andere zaken die we tegenkwamen op energetisch niveau aangepakt. Elke 1 op 1 sessie was weer een waar cadeau. 

Telkens werd er door Debbie ingespeeld op onderwerpen die mij tegenhielden om echt voluit te leven. En telkens ging Debbie vanuit een diepe, liefdevolle verbinding met mij aan de slag. Stelde ze mij kritische vragen, hield ze mij een spiegel voor en gaf ze inzichten en stof tot nadenken. Debbie beschikt over zoveel kennis en kunde waardoor zij de juiste methode inzet om datgene op te ruimen, te helen wat er op dat moment aangeraakt mag worden.

Naast de 6 1 op 1 coachingsessies heb ik ook 3 prachtige retraitedagen mogen volgen. En wat daar gebeurt is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Daar wordt door de energie van de groep, de oefeningen en de opbouw van de dagen zoveel losgemaakt, aangeraakt en geheeld. Dat is echt een waar geschenk.

De afgelopen 6 maanden hebben mij als mens heel veel gebracht. Ik voel meer innerlijke rust en vrijheid, ik geniet intens van mijn leven. Wat ook een positieve weerslag heeft op mijn gezin en mijn omgeving. Ik voel de energie, maar bovenal de liefde voor mezelf letterlijk weer stromen. Ik ben trots op de vrouw die ik nu ben. En daarmee ben ik een prachtig voorbeeld voor mijn kinderen.

Wanneer jij daadwerkelijk een Rijk Leven op alle deelgebieden van je leven wilt ervaren, dan kan ik Debbie van harte aanbevelen. Zij weet met haar haarscherpe intuïtie en liefde voor het leven, de mensen en haar werk dé transformatie in te zetten die voor jou op dit moment nodig is.
Lieve Debbie, dank je wel voor de onbeschrijfelijke 6 maanden!”

Schermafbeelding 2021-01-04 om 10.03.27

Erica Besselink

“Toen ik bij Debbie startte met het coachingstraject Voor een RIJK LEVEN, had ik een enorm gebrek aan eigenwaarde. Dat uitte zich in niet voor mijn succes durven te staan en lastig vinden om zichtbaar te zijn. Eerlijk gezegd, ik zat vol angsten en ik had ook enorm de angst van wat anderen van mij zouden vinden. Ik was negatief ingesteld en had geen vertrouwen. Ik maakte me kleiner ten opzichte van mijn bedrijf, klanten en anderen.

Maar nu, na het traject, vinden mensen mij veranderd. Ze vinden me stralen. Ik voel me zelfverzekerd en ik kan gewoon voor mijn succes staan en durf dit ook gewoon uit te spreken, zonder ook me weer grootser voor te doen.
Ik voel nu echt liefde voor mezelf en anderen. En wat ook belangrijk is, ik voel me ongelofelijk waardevol. Die gedachtes van 'wie ben ik nou?', "wie zit er nu op mij te wachten?', 'anderen zijn beter', zijn verdwenen. Ik voel mij innerlijk bevrijd.”

Monique Martens

Monique Martens

“Ik wilde het vuur in mezelf weer voelen branden! Dat was één van de doelstellingen toen ik het traject Voor een Rijk Leven bij Debbie begon. En dat is meer dan gelukt! Ik voelde al een paar jaar dat er iets niet helemaal lekker ‘zat’. Dat het kriebelde. Dat ik me niet helemaal happy voelde met mezelf en wat ik deed. Ik heb een eigen bedrijf en vond dat ik leuk werk had. Het liep allemaal wel, maar nogal stroef en ik bleef steeds onder een bepaalde omzetgrens hangen. 

Ondanks dat ik binnen mijn vakgebied net een heel nieuw product had ontwikkeld, verbeterde die situatie zich niet. Ik kon er maar niet de vinger opleggen, wat er nou mis was. Vorig jaar zomer heb ik gebruikt om diverse webinars en online trainingen te doen om te kijken waar ik mezelf nog kon verbeteren. Maar steeds had ik het idee: “Dat weet ik eigenlijk al, daar heb ik al heel veel ervaring mee” en dergelijke.

Totdat ik me aanmeldde voor een online training van Debbie. Alles wat ze vertelde voelde als “Aha, ja dat is het.” Zij had het over ‘op wilskracht’ leven en werken. Doordraven zonder echt succes te hebben. En over ‘niet senang zijn met jezelf’. En dat juist dat laatste gedeelte voor 80% verantwoordelijk is voor jouw geluk en succes.

Ik heb de knop doorgehakt en ben aan Debbie’s traject begonnen. Jeminee, wat een reis is dat geworden. Samen met Debbie ging ik al vrij snel de diepte in. Blokkades uit mijn leven, mijn familiesysteem en mijn recente en verre verleden kwamen boven water en werden opgelost. Of ontworteld zoals Debbie dat noemt. Daarvoor gebruikte zij diverse technieken die ik allemaal als heel bijzonder en waardevol heb beschouwd.

Door Debbie kwam ik op mijn eigen spoor terecht. Zij triggerde mij na te denken over een aantal zaken waar ik helemaal warm van wordt en om uit te zoeken wat deze dingen nou precies voor mij betekenen.

Ik kwam er al heel snel achter dat ik toe was aan een complete verandering van mijn levensdoel. Ik werd als het ware geroepen om mijn talenten, kwaliteiten en capaciteiten in te zetten voor iets heel anders. Toen ben ik gestopt met mijn webdesign bureau. Het was gewoon klaar. En inmiddels heb ik een heel bijzonder programma ontwikkeld dat ik binnenkort op de markt ga brengen.
Debbie heeft me liefdevol getriggerd, gecoacht, uitgedaagd, met zachte hand gepusht en gestimuleerd. Met haar hulp heb ik een complete transformatie doorgemaakt en voel nu een grote zelfliefde en een diep vertrouwen om mezelf te zijn en te doen waarvoor ik hier op aarde ben gekomen.

Ik ben megagelukkig en voel het vuur weer in mij branden.”

Marielle de Groot

Mariëlle de Groot

"Aardverschuivend mooi! Wat een prachtig inhoudelijk coachingstraject.
Een prachtige reis, dit is coaching op zo’n ander niveau. En zonder trucjes.
Ik ben een totaal ander mens en hierdoor is mijn leven ook helemaal veranderd.
Ik leef en onderneem vanuit rust, vertrouwen en rijkdomsbewustzijn."

Debora

Deborah

"Als miljonairsvrouw heb ik niet te klagen over geld, maar ik voelde me allesbehalve rijk. Ik had nergens zin. Ik was doelloos, voelde me leeg en ik was mezelf en mijn creativiteit helemaal kwijt. Ook maakte ik me klein. Het coachingstraject was zo’n openbaring. Ik had nooit durven dromen dat het mij zo’n liefde, bevrijding, verlichting en dankbaarheid zou geven.

Eerlijk, ik besefte helemaal niet dat ik geen zelfliefde voelde en dat ik me aanpaste aan de geconditioneerde maatschappij. Waarom doen we de dingen die we doen? Dat ligt veel dieper dan we denken. We hebben allemaal karma, een familiegeschiedenis en diepgewortelde patronen die tot uiting komen in ons leven. En ik had een familiegeschiedenis van onderdrukking. Dit hebben we ontworteld, getransformeerd en geheeld.

Dit bijzonder mooie coachingstraject Voor een RIJK LEVEN is zó verdiepend. Het was voor mij een terugkeer naar liefde, vertrouwen en naar dieper geluk. Doordat ik nu voor mezelf kies, is de relatie met mijn man en kinderen door dit coachingstraject zo verbindend mooi geworden.

Alles in het coachingstraject werkt heel versterkend. Debbie haar coaching, haar technieken, haar gave en de retraitedagen. En ze is heel warm en toegankelijk."

INTERESSE IN 1-OP-1 COACHINGSTRAJECT VAN 6 MAANDEN?

Vraag een strategiegesprek aan

Stap 1 van 2

Scroll naar top