6 tips die je helpen door te breken met je bedrijf in 2016

In deze video geef ik je tips die je helpen door te breken met je bedrijf in 2016. Want het is nu aftellen geblazen en voordat we het weten, zijn we alweer aan het ondernemen in 2016. Een nieuw jaar, vol met kansen om je ambities waar te maken. 2015 was een mooi jaar voor mij met een afscheid en nieuw begin. Ik verkocht storytellingmatters.nl en ik startte in mei met ILOVEYOURBRAND®. Vrij snel heb ik dit merk gepositioneerd en heb ik er een meer dan rendabele business van kunnen maken. Met alle bedrijven die ik ooit heb opgestart hou ik mij aan de 6 tips die ik jou geef in de video. En wat belangrijk is om te weten; je kunt alleen een business opbouwen als je een goed en waardevol concept hebt en je een sterk merk bent en niet zomaar een merk, nee een LOVEBRAND.

2 reacties op “6 tips die je helpen door te breken met je bedrijf in 2016”

  1. Dankjewel Debbie, prettige want rustige en duidelijke videoboodschap! ‘k Kreeg (via andere kanalen) wat teveel ‘schreeuwerige’ input naar me toe de afgelopen periode en deze is weer plezierig ‘zacht’. Zin om met deze ondersteunende focus verder te bouwen en dat lukt. Ik volg je. Fijne kerst gewenst! Mireille, HSP-coach bij LIV! Levenscoaching.

    1. Debbie Bernasco

      Wat fijn om te horen Mireille. Jij ook fijne feestdagen en dat je mooie dagen zult hebben met je dierbaren. Liefs, Debbie Bernasco

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top