Versie 2

7/9/16 Nieuwe webinar: in 5 makkelijke stappen een LOVEBRAND worden.

Of je nou al lang of kort onderneemt, ik weet zeker dat jij het je meer dan eens hebt afgevraagd: hoe komt het toch dat anderen zo makkelijk klanten krijgen, terwijl jij zelf alle tijd, energie en aandacht nodig hebt om met pijn en moeite zelfs maar één klant binnen te halen? Dat maakt je ongeduldig en gefrustreerd, en ontmoedigt terwijl je weet dat je het wél in je hebt. Gelukkig heb ik goed nieuws voor jou.

Jouw klanten willen met sterke merken werken. Met ondernemers die van waarde zijn, onderscheidend zijn en houvast geven. Die aantoonbaar maken hoe zij hun klanten helpen. In mijn nieuwe webinar laat ik je zien hoe ook jij in 5 makkelijke stappen een LOVEBRAND wordt. Een merk zó sterk en aantrekkelijk, dat het er automatisch voor zorgt dat klanten jóu benaderen in plaats van andersom!

Meld je nu hier aan voor mijn nieuwe webinar op:
7 september 2016 om 14:00 uur.

OF

7 september 2016 om 20:00 uur

REACTIES VAN ANDEREN OP MIJN WEBINARS:

Echt een aanrader! Debbie Bernasco geeft enorm inspirerende webinars met waardevolle informatie. Ik vind haar echt de Beyoncé van het ondernemerschap! 🙂
Sherrol Wijnaldum-Sedney
“Zo’n ongelofelijk inspirerende webinar! Het geeft je een energieboost en je weet na afloop direct welke stappen je de volgende dag moet nemen.”
Roos Gum
“Bij andere webinars val ik steevast in slaap, maar deze webinar was enorm inspirerend.”
Jan Timmermans
“Wow, wát een inspirerende webinar. Je weet gelijk wat je te doen staat!
Remy de Wild

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top