Debbie Bernasco

Agenda

Bekijk alle komende evenementen en activiteiten van Debbie Bernasco.

31 okt - 2 nov 2019

Spiritueel Business event: FOCUS op WINST

Wil jij graag een winstgevend bedrijf vanuit een diep vertrouwen, rust en liefde?

Ben jij een super gedreven ondernemer? Die vanuit passie werkt? Maar halen de feiten jou steeds weer in? Dat gerommel in de marges. Die magere omzet. Om over winst nog eens niet te spreken.

Dan ben jij klaar voor een upgrade! Van je business en je lifestyle. Want hoe heerlijk is het om gewoon lekker te verdienen. Om winst te maken. Winst laat zien hoe gezond jouw bedrijf is en hoe succesvol jij als ondernemer bent. Winst is de opmaat naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid. Het zorgt ervoor dat jij je leven op je eigen voorwaarden kunt leven.

Voor mij staat WINST voor 4 V's. Niet alleen voor Vermogen (geld verdienen), maar ook voor Vrijheid (tijd voor jezelf en je naasten, reizen), Vertrouwen (relaxed en met plezier werken) en Voorspoed (geluk, liefde, welzijn, groei). Ik leer je op mijn event alles over hoe jij de 4 V's kan toepassen in jouw bedrijf.

van SCHAARSTE naar WINSTGEVEND ondernemerschap
Najaar 2019

Start JAARPROGRAMMA

Jaarprogramma ILOVEYOURBRAND voor winstgevend ondernemerschap van businesscoach Debbie Bernasco. Hierin komen alle belangrijke onderwerpen en relevante tools aan bod om een winstgevend bedrijf op te bouwen rondom jouw ultieme lifestyle.

ILOVEYOURBRAND Jaarprogramma
Scroll naar top