Schermafbeelding 2018-12-04 om 17.21.02

Als je voor winst gaat, wordt echt alles mogelijk

Winst, rijkdom en financiële onafhankelijkheid. Heerlijk aantrekkelijke woorden! Ze passen perfect bij ambitieuze ondernemers, die de middenklasse achter zich laten en met hun winst iets willen terugdoen voor de maatschappij. Geweldig, toch? Ik word daar blij van. Winst betekent voor mij kiezen voor jezelf, voor datgene wat je echt wilt. Dit zijn vrouwen en mannen die hun bedrijf niet meer aansturen op omzet, maar op winst.

Deze ondernemers stappen in hun grootsheid. Ze kiezen ervoor om groot te denken en ze zijn bereid om zich te laten stretchen. Ze ondernemen actie op grote hoogte en dat gaat met vallen en opstaan. Oh, ze weten heel goed wat onzekerheid is en soms twijfelen ze, maar ze maken hun dromen, idealen en hun visie veel belangrijker. Constant vragen ze zichzelf: Hoe kan ik echt van betekenis zijn voor mijn klanten? Hoe ga ik ze nog beter en slimmer maken? Ondernemen gebeurt vanuit een enorm vertrouwen. Hun vertrouwen is zo groot dat ze uit de middenklasse en het middelmatige denken stappen, omdat dáár geen winst en rijkdom te halen valt. Want kun je groot worden door klein te denken? Nee, natuurlijk niet! Deze ondernemers weten als geen ander hoe ze hun eigen geluk kunnen afdwingen.

Zij steken met hun hoofd boven het maaiveld uit. Ze doen het gewoon! Ze kunnen heel goed incasseren en laten zich niet door kritiek afleiden, omdat ze die bij de ander kunnen laten. Het zijn ware leiders die 100% voor hun business staan. Ze beseffen hoeveel waarde ze te bieden hebben, hoe groot hun kennis is en de impact hiervan. Dat geeft ze gigantisch veel energie om hun bedrijf uit te bouwen tot een bedrijf van formaat met buitensporig veel cashflow. Want hoge winsten zorgen voor cash. En Cashflow is King! Het is onmisbare zuurstof voor groei, van jou en van jouw bedrijf.

Maakt geld gelukkig? Zeker wel! Hoogleraar Ap Dijksterhuis trok die conclusie in zijn onderzoek.

Goed geld verdienen geeft je (gemoeds)rust en een gevoel van zekerheid. Het zorgt voor keuzevrijheid en groei. Geld betekent vrijheid en een bijdrage aan de wereld kunnen leveren. Met geld kun je geweldige momenten creëren en bijdragen aan het geluk van anderen. Dat is ware rijkdom. En die begint bij jou. Ja, echt! Want rijkdom begint van binnenuit. Wist je dat al? Rijkdom begint met… liefde.

Alle ondernemers verlangen naar emotionele, persoonlijke en financiële vrijheid. En liefde.
Dat wil jij toch ook? Stop dan NU met je overlevingsstrategie en start met je winststrategie. Hou op met wachten op het grote succes! Jouw succes start nu! Zorg dat je een uitgekiende winststrategie ontwikkelt, waarin precies staat hoeveel winst jij wilt creëren, HOE je dit gaat doen en waarmee. Dáár ligt je eerste winst al. Jij kunt je eigen Topinkomen voorspellen. Hoe? Door niet meer aan te sturen op omzet, maar op winst. Word je al enthousiast? Geloof me, dit gaat over jou.

Is 2018 voor jou nu al een mooi winstgevend jaar? Van harte gefeliciteerd, dat heb je geweldig gedaan. Hulde aan jou!

Wil je met mij in gesprek, hoe we meer winst uit jouw onderneming kunnen krijgen, of hoe we jouw winst en rijkdom kunnen maximaliseren, stuur mijn businessmanager dan een mailtje en zij plant een gesprek met ons in. renee@ilyb.nl

Groetjes, Debbie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top