Trustfunnels

Boekentip: welk boek moet je lezen; Trustfunnels

Er worden heel wat boeken geschreven, maar welke moet je nou echt gelezen hebben? Welke kan nou niet in jouw boekenkast ontbreken?
Voor mij is een boek goed, als het mij heeft kunnen inspireren. De laatste tijd verschijnen er veel boeken over salesfunnels. Dat is begrijpelijk, want met salesfunnels kan jij je omzet goed stroomlijnen.

Persoonlijk vind ik echter, dat er te veel op salesfunnels wordt ingestoken en minder op de trustfunnels. Niemand komt in jouw salesfunnel, als mensen je niet mogen of als ze het vertrouwen niet in je kennis en kunde hebben. Als online kennis ondernemer moet je tegenwoordig van goede huize komen om je waarde te laten zien, want de concurrentie is groot.

Maar ik zal je even blij maken: voor iedereen zijn er klanten, het ligt er alleen aan hoeveel klanten. Want het gaat altijd om jouw expertstatus, hoeveel ervaring jij hebt en hoe uniek jouw kennis is.

Dus als we het hebben over salesfunnels, dan is het ongelofelijk belangrijk dat je eerst inzet op de trustfase. En dat start natuurlijk met jouw onderscheidende positionering en merkbelofte want dan word je opgemerkt en gaan mensen je opzoeken. Als jij consistent onder de aandacht bent van je klant, word je top of mind en is de kans groot dat mensen in je salesfunnel komen.

Voor jou heb ik twee boeken gelezen. Het zijn twee boeken die prachtig op elkaar aansluiten. De een gaat over de trustfunnel en de ander over de salesfunnel. Ik heb er een video van gemaakt. Dus veel kijkplezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top