De 2 belangrijkste redenen waarom je geen klanten aantrekt

Het is klote als je geen klanten krijgt. Anders kan ik het niet zeggen. Het is gewoonweg balen, helemaal als je ziet dat anderen wél klanten krijgen. Laat staan als het ze ook nog eens makkelijk af lijkt te gaan.

Misschien heb je al enkele hoofdbrekers gehad over waarom het jou maar niet lukt om die nieuwe klanten te krijgen. Vandaag help ik je daarbij en vertel je waarom die zo vurig gewenste opdrachten maar niet willen binnenstromen.

Na het kijken van mijn video ben ik heel benieuwd naar in welke categorie ondernemer jij valt.

Veel kijkplezier en inspiratie toegewenst!
Liefs, Debbie

P.S. 9 MAART START IK MET DE 5e EDITIE VAN ILOVEYOURBRAND. MET MIJN METHODE LEER IK JOU HOE JE ZONDER ACQUISITIE, WEL KLANTEN EN OMZET KRIJGT. JE HEBT NOG 5 DAGEN DE TIJD OM JE AAN TE MELDEN.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top