DAKB&CO

De moed om jezelf te zijn

Jij, ik en volgens mij alle ondernemers die ik ken, willen in lichtheid hun successen behalen. In joy en happiness dus. Of je nu al jaren bezig bent of net gestart. Maar wat ik zie is dat we vaak vallen in de valkuil van FORCEREN en HARD WERKEN. Met als resultaat veel stress.

Misschien herken jij het ook wel, dat je te veel aan het forceren bent. En forceren betekent dat je vanuit angst en schaarste aan het ondernemen bent. Angst voor te weinig klanten en omzet. En deze angsten maalt maar in je hoofd! Want je wilt er alles aan doen om van jouw bedrijf een geweldig mooie winstgevend bedrijf te maken. Je vervalt in wilskracht en doorzettingsvermogen. Je gaat maar door en door met werken. Je wilt jezelf niet in de spiegel aankijken dat je er niet alles aan hebt gedaan.

Als je in deze fase zit, ben je aan het ‘opdrogen’. Je bent, zoals ik altijd zeg, totaal niet meer ‘juicy’. Je erkent je gevoelens niet, je loopt hier aan voorbij!

SHOWNOTES:

Waarom creativiteit belangrijk is:

Echte (materiele) rijkdom aantrekken doe je in een staat van liefde, vertrouwen, innerlijke vrede en plezier. Van energie; de juiste energie van manifestatie! Daarom speelt creativiteit een grote rol in rijkdomsbewustzijn en winstgevend ondernemerschap.
• Creativiteit en inspiratie zorgen voor lichtheid en zelfvertrouwen. Dat is in veel literatuur te lezen.
• Creativiteit zorgt er voor dat je verbonden bent met je scheppingskracht, intuïtie en het universum. Hierdoor krijg je veel belangrijke ingevingen.
• Creativiteit zorgt er voor dat je extreem goede waarde kunt bieden waarop je klanten zitten te wachten. Je wordt zeer goed in het bedenken van concepten.
• Creativiteit maakt je marketing uniek.
• Creativiteit geeft je vrijheid in gedachten, zodat je niet gaat forceren. Forceren doe je vanuit angst voor schaarste!

Meld je hier aan voor mijn challenge: Be Creative. Be Happy! 06 augustus t/m 12 augustus 

Geef me een Rating en review in de ITUNESTORE en de eerste 3 krijgen de I Love My Succes Jaarplan

Website KIKI van der Harst. Kiki op Instagram 

4 reacties op “De moed om jezelf te zijn”

  1. Je podcast kwam precies op het goede moment. Zo waardevol en zó waar! Dankjewel!! Ik weet weer waarom ik ben gaan doen wat ik doe en voel weer dat ik vanuit die basis mag ondernemen.

  2. Ik heb de podcast eerder beluisterd, maar toen haalde ik andere dingen eruit, dan wat ik nu, na de tip in mastermind sessie, eruit haal. Zo mooi hoe de level of energie werkt en wat je aantrekt. Bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top