Debbie Bernasco: Transformatie- en mindsetcoach

Debbie Bernasco

Transformatiecoach én businessstrateeg.

Ik coach je naar een mooi vervuld leven vol liefde, geld, innerlijke rust, diep vertrouwen, vrijheid, geluk en succes.

Een vervuld en gelukkig leven.

We zoeken het allemaal, maar helaas lukt het maar weinig mensen om het daadwerkelijk waar te maken. Ik zou willen dat veel meer mensen in staat zijn om een leven te creëren vanuit liefde en geluk, succes en rijkdom. Daarom coach ik ambitieuze ondernemers (maar ook managers en CEO’s) naar een leven waarin ze overvloed ervaren en werkelijk kunnen genieten van het leven, hun werk en hun dierbaren. De impact die je als mens kunt maken, heeft niet alleen een positieve invloed op je eigen leven, maar ook op dat van de mensen om je heen, de maatschappij en dus de wereld.

In 2000 begon ik met ondernemen. Aanvankelijk deed ik dat met mijn eerste reclamebureau, enige tijd later ook met een internetbureau. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op. Op basis van mijn kennis en ervaring leer ik sinds 2015 ondernemers hoe ze een succesvol en winstgevend bedrijf kunnen opbouwen.

debbie bernasco

Op het hoogtepunt van mijn succes overleed mijn zus Karin. Zonder afscheid, zonder een laatste woord. Dat veranderde mijn leven drastisch. Na een periode van diepe rouw voelde ik dat ware rijkdom van binnenuit komt. Dat een rijk leven betekent: een leven vol liefde, geluk en succes. Dat we hier op aarde zijn om geluk en vreugde aan te trekken en te verspreiden. En dat het er om gaat liefde en compassie in jezelf te vinden en te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent.

Daarom ga ik nu volledig voor wat voor mij liefde is: het delen van mijn kennis, liefde en wijsheid over een RIJK LEVEN. Alleen als je je rijk voelt, zul je rijkdom creëren in de buitenwereld en op alle deelgebieden van je leven.

Ik studeerde af in (Online) Marketing & Communicatie. Daarnaast ben ik Internationaal Register Hypnotherapeut en coach. Ook heb ik de opleidingen Mental Coaching, Shin-Do, Aura & Chakra Healing, BUSINESS MASTERY van Tony Robbins gevolgd, evenals Holistic Breathing, Ademcoachingopleiding, EFT, Systemisch werken en Familieopstellingen. 

De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers geholpen om rijkdom, succes, winst en liefde in het ondernemerschap en op andere deelgebieden van hun leven te maximaliseren.

"Alleen als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten geheeld hebt, is de weg vrij naar een rijk en succesvol leven."

- DEBBIE BERNASCO

"Alleen als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten geheeld hebt, is de weg vrij naar een rijk en succesvol leven."

- DEBBIE BERNASCO

Scroll naar top