Debbie Bernasco

Debbie Bernasco is de nummer 1 businesscoach voor winstgevend ondernemerschap als opmaat naar (materiële en innerlijke) rijkdom. 

Debbie studeerde af in (Online) Marketing & Communicatie. Ze is al 19 jaar ondernemer en ze heeft 4 succesvolle bedrijven en 1 online platform opgebouwd, waarvan 3 verkocht. 

Daarnaast is zij Internationaal Register Hypnotherapeut en Internationaal geregistreerd coach. Ook heeft zij de opleidingen Mental Coaching, Trance Healing en Aura & Chakra Healing gevolgd.

De afgelopen jaren heeft Debbie honderden ondernemers geholpen hun winst en rijkdom in het ondernemerschap en op andere deelgebieden van hun leven te maximaliseren.

Veel businesscoaches coachen op omzet.
Maar dat is niet (meer) van deze tijd.

De allerbelangrijkste ondernemersles die Debbie wil meegeven is:

Omzet is niet belangrijk, maar winst wel.

Ondernemers willen graag financieel onafhankelijk zijn en vrijheid hebben. Daarvoor moeten ze slim ondernemen en vanaf het begin op winst aansturen. Op die manier kunnen ze in aanzienlijk minder tijd een topinkomen verdienen en supermooie winst realiseren.

Je bent pas echt een succesvolle ondernemer als je winst maakt. Want het is de winst die zichtbaar maakt hoe gezond je bedrijf is. Het zorgt voor continuïteit in je ondernemerschap. En dat geeft rust en maakt het ondernemen zó leuk. 

Debbie is de enige businesscoach in Nederland die meerdere winstgevende bedrijven heeft opgebouwd en verkocht. Allemaal middels haar beproefde ILOVEYOURBRAND methode voor winstgevend ondernemerschap.

Debbie is eigenaar van diverse bedrijven. Ze studeerde Marketing & Communicatie, deed Online Marketing op Beeckesteijn Businessschool, de BUSINESS MASTERY van Tony Robbins en volgde diverse opleidingen als Mental Coaching en Healing.

Debbie Bernasco-2

Haar kracht als coach:

  • Ze heeft 19 jaar ervaring in branding en het bouwen van LOVEBRANDS. Ze bouwde 4 succesvolle bedrijven en een succesvol online platform op. Ze weet dus waar ze het over heeft.

  • Haar enorme enthousiasme, betrokkenheid en energie waarmee ze als coach jou helpt je doelen te realiseren. Ze inspireert je, ze daagt je uit, ze houdt je scherp, ze is er voor je.

  • Haar grote talent en gedrevenheid om ondernemers vanuit liefde, wijsheid, compassie, kennis en respect te leren ondernemen.

  • Haar capaciteit om naar de cijfers van je bedrijf te kijken en continu met je mee te denken.

  • Haar Indische roots: haar vrijgevigheid, haar spiritualiteit en haar liefde voor mensen.

  • Haar vermogen om in een split second te zien waar jouw angsten vandaan komen en je te helpen daarvan bevrijd te worden

Met haar kennis en ervaring is het Debbie’s missie ondernemers te helpen om een winstgevend bedrijf op te bouwen. Omdat zij gelooft dat iedereen een succesvol ondernemer kan worden, met een supergoed inkomen en mooie winst. Om zo voor je naasten te zorgen, bij te dragen aan het geluk van anderen, in jezelf en je bedrijf te investeren en/of een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Gratis strategiegesprek

met Debbie Bernasco?

Scroll naar top