Doorzetten is één van de grootste voorwaarden tot succes

Gister, net nadat de duisternis viel over een aangename herfstdag, bedacht ik aan mijn eettafel dat het tijd werd voor het schrijven van een blog over succes. Een ingeving die overigens niet samenhing met mijn kookkunsten. Terwijl ik direct na het eten op mijn laptop driftig in mijn allerhande-knipselmap zocht naar inspiratie, kwam ik tot mijn plezier een passende video tegen. Een van mezelf, die ik al maakte voor de zomerse movement.

Voor de mensen die het niet weten; afgelopen zomer bedacht ik mij dat ondernemers het vaak lastig vinden om net na hun zomervakantie weer in de juiste ondernemersspirit te raken. Een ingeving die op dat moment wél samenhing met mijn tijd en plaats in het universum: liggend op het strand in Saint Tropez. Het resultaat van die ingeving was dat het mij een goed idee leek om een passende movement te organiseren.

Zo’n twee maanden na dato is die movement een groot succes gebleken. Bijna 400  mensen deden mee aan de beweging ‘ondernemen met hoofd en hart’. In korte tijd brachten zij zichzelf én anderen in beweging om weer in de juiste ondernemersspirit te komen. Om er vol vertrouwen weer tegenaan te gaan, kansen te zien, te creëren en te verzilveren. Tijdens die periode nam ik de peptalks voor mijn rekening en zorgde Dionne Hendriks voor opdrachten. Een geweldige samenwerking waar ik met plezier naar terugkijk.

De reden dat ik deze video van de movement laat zien, is dat hij me even terug deed denken aan mijn begintijd als ondernemer. Want in alle eerlijkheid: in het begin was ik een ondernemer van niets. Mijn kennis van ondernemen was nagenoeg nihil. Máár, ik had vanaf het eerste moment iets in me dat me tot op de dag van vandaag heeft geholpen om het succes te bereiken dat ik voor ogen had: ik was volhardend, overtuigd en positief. Oók op de momenten dat het op alle vlakken tegenzat. Want die komt iedere ondernemer nu eenmaal tegen.

Ik wist het gewoon zeker en twijfelde geen moment aan mijn toekomst als ondernemer. Ook niet toen ik praktisch aan de grond zat, het roer omgooide en mezelf positioneerde als LOVEBRAND. Terugdenkend aan die periode, de opgedane lessen en hoezeer geloof en zelfvertrouwen samenhangen met succes, vond ik in mijn video precies de inspiratie die ik met jou vandaag wil delen. Namelijk het feit dat doorzetten een van de grootste voorwaarden tot succes is. Mijn advies daarom: sta iedere dag op om je dromen als ondernemer werkelijkheid te maken.
P.S. Interessant filmpje? Abonneer je dan op mijn videokanaal en krijg direct al mijn video’s te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top