Zou jij je eigen bedrijf kopen?

Podcast – Een andere kijk op ‘Time is Money’

Rond mijn 40e kreeg ik een heel belangrijk inzicht over tijd en geld. Dat tijd nemen juist heel veel geld oplevert. Dit inzicht ontstond toen ik regelmatig met selfmade miljonairs ging golven en ik niet begreep dat zo relaxed waren terwijl zij verantwoordelijk waren voor een miljoenenbusiness. En ik juist altijd maar ‘aan het haasten en aan het jakkeren’ was en kei- en keihard werkte…

Dit inzicht dat ik graag met je wil delen, gaat je heel veel opleveren. Zeker weten!

Veel luisterplezier!

5 reacties op “Podcast – Een andere kijk op ‘Time is Money’”

  1. Bedankt voor je inzichten Debbie en dat je die wil delen met ons. Ik ben altijd gemotiveerd na het beluisteren van je podcasts.

  2. Wat een rustige wijze woorden. Soms vind ik het lastig om me niet mee te laten slepen met de activiteiten in mijn omgeving. Weten is één, doen is twee. Dank je wel voor deze mooie reminder.

  3. Dankjewel Debbie, wat blij om dit te horen! Ik wil ook tijd en kwaliteit steken in wat ik aanbied. Maar de ‘slavendrijver’ in mij begint me dan weer op te jutten. Want er is nog zoveel te doen. En dan blokkeer ik juist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top