Een methode is belangrijk om een succesvol business op te bouwen

Het is voor mij nu echt aftellen geblazen. Bijna 2016. En wat hou ik van de maand december! Het aankleden van de kerstboom met de familie, iedere kerstbal die z’n eigen verhaal heeft. Het luisteren naar de kerstliedjes, de open haard aan en dan in alle rust terugblikken op het jaar. Heerlijk vind ik dat.

Behalve terugblikken en genieten van elkaar, is december voor mij echter ook het moment om energie op te doen. Om ook in het nieuwe jaar te creëren en ondernemen. En wanneer ik dat doe, zoals ook dit jaar weer, kom ik nog meer tot de conclusie dat ik echt voor het ondernemerschap geboren ben.

De reden dat mijn drive steeds sterker wordt, is dat ik er het afgelopen jaar echt enorm blij van werd om mijn klanten te faciliteren in succes. Iets wat natuurlijk samenhangt met ILOVEYOURBRAND®, dat ik enkele maanden terug opstartte. Daarin leerde ik ondernemers hoe belangrijk het is dat klanten van je houden, wil je succes boeken met je onderneming.

Klanten moet namelijk verliefd op je worden. En je moet een goed businessconcept of –methode hebben, want anders is en blijft het lastig bouwen. Om die reden heb in vervolg van mijn vorige video, 6 tips die je helpen door te breken met je bedrijf in 2016, een video gemaakt over hoe je die succesvolle, unieke methode ontwerpt waar jouw klanten op wachten.

Veel kijkplezier!

3 reacties op “Een methode is belangrijk om een succesvol business op te bouwen”

 1. Hoi Debbie,

  Je hebt me met deze video getriggerd!! Hoe, in hemelsnaam, ga ik mijn stappen benoemen? Zou je wat concreter willen zijn? Misschien is het wel heel makkelijk en ‘zie’ ik het even niet.

  Voor jouw beeld: Ik heb een EFT praktijk, tenminste, voordat ik deze video’s bekeek, zag ik het zo. Het is me meer en meer duidelijk geworden, dat ik me moet focussen op het resultaat en niet op de methode. Voor mij is de methode o.a. EFT ( ik pas nog meer methodes toe) Hier zal de verwarring inzitten. Jij bedoelt vast een andere ‘methode’. Maar hoe en wat precies?

  Alvast dank voor je reactie !

  Warme groet,
  Susanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top