video

Één van de wetten van de aantrekkingskracht op klanten

Sinds lange tijd help ik ondernemers om succesvol te worden en een bloeiend bedrijf op te bouwen. Heerlijk vind ik dat. Evenals ik het prachtig vind om te zien dat de mensen die mijn online programma ILOVEYOURBRAND volgen echt vorderingen maken. Hier ben ik voor geboren, denk ik dan wel eens. Want ik ben een ondernemer in hart en nieren en geloof écht dat iedereen een succesvol ondernemer kan worden, zolang je er maar in gelooft. Waar die overtuiging bij mij vandaan komt? Dat moet je maar bekijken in mijn gratis online videotraining. Maar dat nu even terzijde.

Nogmaals, ik vind het gewoonweg heerlijk om ondernemers te coachen naar the next level. Om hen te doen leren van hoe ik zelf ben gaan ondernemen, mijn geheimen over ondernemerschap te delen en uit te leggen hoe ik vier succesvolle bedrijven opbouwde. Ik leg dan bijvoorbeeld uit wat het mij heeft bijgedragen om me te omringen met succesvolle ondernemers. Met mannen en vrouwen die het hebben gemaakt. Want die mensen, die hebben stuk voor stuk bepaalde karaktereigenschappen die mij enorm inspireerden en geholpen hebben. Sterker nog, dat doen ze nog steeds. Kijk maar eens naar mijn video over die eigenschap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top