iloveyourbrand-irene-put

En dan is het ineens weer voorbij

Ik krijg nog steeds kippenvel als ik de verandering in hun ogen zie.

 

En dan is het ineens weer voorbij, na maanden toeleven naar die twee prachtige dagen…

Afgelopen donderdag en vrijdag organiseerde ik opnieuw mijn 2-daags event Continu Fantastisch Verdienen, zij het nu voor de laatste keer. En wat waren die twee dagen weer ontzettend mooi. Vol met doorbraken, verbinding, liefde en inspiratie. Ook na al 9 maanden bezig te zijn met events en voor 3 volle zalen met mooie, bezielde ondernemers gestaan te hebben kreeg ik nog altijd kippenvel als ik de verandering in de ogen zag. Het moment dat het kwartje viel en weer een ondernemer inzag hoe het anders kan. Namelijk, door bewust je eigen pad te bewandelen vanuit je werkelijke verlangen, niet kijkend naar anderen, en door er te mogen zijn met je talent om anderen te helpen.

Hoewel het enorm jammer is dat het event nu echt klaar is, kan ik echter met goed gevoel vooruit kijken. Er komt namelijk nóg iets beters voor terug. Een soort next level, nieuw event dat past bij mijn eigen groei en nog meer ingaat op persoonlijk ontwikkeling en natuurlijk marketing. Een verlengde van de weg die ik zelf af heb mogen leggen, waarvan ik met vallen en opstaan geleerd heb en waardoor ik een enorme (innerlijke) groeispurt doormaakte. En ik ben daar zó dankbaar voor. 2016 heeft mij dan ook een verdieping gebracht die ik door wil geven aan anderen. Iets waardoor ik nu al weet dat 2017 nog mooier gaat worden, met alle mooie mensen om mij heen die een rol in mijn leven spelen

2017 wordt nog meer het jaar van LOVEBRANDS. Het jaar waarin ik (samen met Renee) nog meer de barricades opga om van iedere ondernemer een gelukkige en succesvolle ondernemer te maken. Vanuit liefde, wijsheid, compassie en respect.

>P.s.: Nathalie Bougie, dank je wel voor jouw mooie bijdrage op dit event, het was echt heel bijzonder!

0q5a9200

0q5a8823

0q5a8903

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top