Podcast-Lou-Niestadt

EP: 16 Lou Niestadt is echt een LOVEBRAND

Klik hier om je te abonneren via iTunes Zodat je overal mijn podcast kunt beluisteren.

Gaaf nieuws: Lou Niestadt is op mijn 2-daags event The Happy Entrepreneur aanwezig! Zij zal een praatje houden over vrijheid en creativiteit. Heb jij je al aangemeld? www.thehappyentrepreneur.nu/event

Met mijn podcast wil ik graag ondernemers inspireren over LOVEBRANDS, ondernemerschap en marketing. En vandaag heb ik Lou Niestadt in mijn podcashow. Voor degenen die haar nog niet kennen. Ze is schrijfster, illustrator en heeft diverse boeken geschreven als: Groots en meeslepend, Less is luxe en Moedige moeders en dappere dochters. Ze heeft een waanzinnige gave website met mooie foto’s. Daarnaast heeft ze een betaalde community Free & wild society.


Lou is voor mij echt een LOVEBRAND: ze is LOVEABLE, inspireert, verbindt, heeft een goed verhaal en maakt amazing content op haar eigenwijze manier. En dat zorgt er gewoon voor dat we allemaal een beetje verliefd op haar en haar lifestyle zijn. YES YES, Lou is een sterk merk die een krachtige emotionele band heeft met haar (potentiele) klanten. Ze heeft een enorm hechte community opgebouwd en zij inspireert deze community met diverse soorten content: haar geweldige eigen tekeningen, teksten, live streaming en video. Heerlijk aunthentiek en geloofwaardig. She practice what she preach. En zo trekt ze mensen naar haar toe, breidt ze haar community uit. 

Allemaal willen we een beetje Lou zijn vanwege haar vrijheid,  haar creativiteit en haar zeer gevarieerde contentcreatie en inspiratie. Dat maakt haar een echte LOVEBRAND. 

Ik had een mooi interview met haar. En dit liep zo uit, dat ik hier 2 shows van heb gemaakt. Ook heb ik weer een boek besproken. Titel van het boek is: ‘Mag het iets minder roze zijn. De geheimen van vrouwenmarketing’. Als jij je op vrouwen richt zou ik dit boek echt lezen, want vrouwenmarketing is een vak apart 😉

Verder moet je weten dat ik in mijn podcast 2 nieuwe dingen verwerk. Zo bespreek ik zoals gezegd telkens één boek, maar vraag ik tevens iedereen die ik interview iets brutaals, hopende dat ik antwoord krijg. Is dat deze keer gelukt? Ik zou wat dat betreft de podcast maar luisteren als ik jou was…

Waar je in ieder geval op kan rekenen is dat je van Lou Niestadt hoort:

  • Waarom zij geen mannen op haar mailinglijst heeft staan
  • Het verschil tussen kwetsbaar en transparant zijn
  • Haar darkside
  • Wat vrijheid voor haar betekent
  • Groots en meeslepend leven
  • Als je niet ziet wat er al is

Lees hier mijn eerdere blog over Lou, waarin ik uitleg waarom ik een beetje verliefd op haar ben. Want buiten dat zij zo authentiek hanteert ze hele goede marketingtechnieken.

In mijn podcast bespreek ik het boek: Mag het ietjes minder roze ? De geheimen van vrouwenmarketing. Het boek is hier te koop. ENNNN ik verdien er niets op hoor. Ik wil gewoon dat je goede en inspirerende boeken leest 😉

Veel luisterplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top