Debbie Bernasco Podcast

EP: 21 Hoe creer je een waardevolle bonus bij jouw programma aanbod

“De eerste keer dat ik ging lanceren, zag ik het belang namelijk nog niet in van een bonus, tót ik een fantastische bonus maakte en het aantal aanmeldingen met 30% steeg. Maar hé, ik maakte de bonussen dan ook wel op de LOVEBRAND manier.. ;-)”

Het is geweldig dat er zoveel ondernemers zijn die een succesvol business (willen) hebben, online of offline. Wat die onderneming echter ook betreft, het draait daarbij altijd om waarde; kunnen laten zien hoe waardevol je bent. En dan vooral het liefst waardevoller dan je collega-ondernemer, zodat voor de klant makkelijk is om voor jou te kiezen. Een koper blijft dan vervolgens een koper, zolang jij waarde biedt. Al moet je dan natuurlijk wel heel loveable zijn, uiteraard 😉

Het is op basis van die twee dingen – waardevol en loveable zijn – en een dosis passie (liefde), dat een klant verliefd op je wordt. Maar als ze verliefd op je raken, is het nog altijd zaak dat ze ook echt klant van je worden. Want waar de in het boek van Russell Brunson (Dotcom Secrets, 2015) benoemde ‘hyper actieve buyer’ gemakkelijk ja zegt, heeft de ander juist een duwtje in de rug nodig. En dát duwtje kan jij geven door een waanzinnig waardevolle bonus te creëren. De bonus die er voor zorgt dat klanten daadwerkelijk de stap maken om met jouw programma mee te doen. Enige voorwaarde: die bonus moet dan wel retegoed en relevant zijn.

Een bonus is krachtige marketingtool die nog teveel wordt onderschat. Terwijl een bonus juist het verschil kan maken. En ik kan dat weten, want toen ik voor het eerst ging lanceren met mijn programma ILOVEYOURBRAND, had ik lang niet zo veel aanmeldingen als de tweede keer. Want toen begreep ik pas echt de waarde van een goede bonus. Vandaar dat ik nu een nieuwe podcast voor jou heb gemaakt, waarin ik de stappen doorneem die jou helpen een geweldig krachtige bonus te maken, zodat je nog meer deelnemers krijgt voor jouw programma. Maarrr, we doen dat wél op de LOVEBRAND WAY…

Voordat ik aan mijn podcast begon, heb ik in mijn besloten Facebookgroep de vraag gesteld of er iemand vragen aan mij had. En ja, die waren er zeker en beantwoord ik uitgebreid in mijn podcastshow.

MELD JE HIER AAN VOOR MIJN BESLOTEN FACEBOOKGROEP: ILOVEYOURBRAND. GEEN ACQUISITIE. WEL KLANTEN EN OMZET.

MAAK KANS OP DE ÉÉN VAN DE 3 PAKETTEN DIE IK VERLOOT ALS JE MIJ EEN RATING OF EEN REVIEW GEEFT IN DE ITUNE STORE. —> HIER KAN JE MIJ EEN REVIEW GEVEN OF EEN RATING. THANKS!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top