Debbie Bernasco Podcast

EP: 22 Waarom branding in deze tijd zo enorm belangrijk is

Als je een hekel hebt aan acquisitie, dan is het belangrijk dat jij je onderscheidend positioneert. Dat doe je met je merkbelofte, maar óók door loveable te zijn en waarde te creëren voor je klanten. In deze tijd willen mensen namelijk bovenal business met mensen doen. Een gevolg van onze huidige trust- en kenniseconomie. We kopen het liefst bij mensen die we vertrouwen en aardig vinden. Waarmee we het gevoel hebben een relatie te hebben, online of offline. Voor jou als ondernemer betekent dat iets heel belangrijks: jouw klanten moeten wat met je hebben. Ze willen zich met jou verbonden voelen. Als persoon, maar ook omdat je waardevolle kennis deelt.

Dat gevoel krijg je van klanten natuurlijk niet zomaar van de een op de andere dag. Nee, dat kost veel tijd en inzet, omdat je een LOVEBRAND echt niet zomaar wordt. Daar moet je dus bewust aan bouwen, elke dag weer:

* Bouwen aan je LOVEBRAND betekent dat je voor jezelf een bewustzijn creëert van waar je als ondernemer voor staat.
* Bouwen aan je LOVEBRAND geeft je de mogelijkheid om aan je LOVEABILITY te werken.
* Bouwen aan je LOVEBRAND status betekent vertrouwen werven, zodat klanten jou gaan benaderen in plaats van andersom en zowel je winst als omzet toeneemt.
* Bouwen aan je LOVEBRAND leidt tot een fanbase en loyale klanten die met je mee willen groeien.

Eigenlijk kan ik het je niet veel duidelijker maken waarom je als online ondernemer vanaf dit punt keihard aan je LOVEBRAND moet bouwen, als je daar niet al mee bezig bent. De allereerste stap daar voor is jouw LOVEBRAND memorabel maken, met jouw website of online platform als stralend middelpunt. Zorg daarom dat je bewust werkt aan je trustfunnel, want alleen zo krijg je de daar voor benodigde traffic naar je website.

In mijn nieuwe podcast vertel ik je meer en concreet over waarom het zo belangrijk is om in deze tijd aan branding te doen. En ik deel daarin meteen een heel gaaf nieuwtje met je.

Ik zou het super vinden als jij een review achterlaat op iTunes!  EN DAT KAN HIER!Je maakt dan kans op een ILOVEYOURBRAND Pakket: een ILYB weekplanner en super gave ansichtkaarten

Als jij je wilt abonneren op mijn podcast. Klik dan op dit logo en dan kom je in de iTunes Store.

Ik wens je veel luisterplezier!

 

 

 

 

 

 

Dit is het ILOVEYOURBRAND Pakket.

Iloveyourbrand weekplanner
Weekplanner. Met 52 weekbladen

 

 

 

 

 

 

 

ILOVEYOURBRAND Ansichtkaarten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top