Podcast-Debbie-Bernasco

EP 24: Meer klanten en omzet?! Start met wekelijks waardevolle content te delen.


 
Wist je dat we helemaal niet zoveel geld in Facebook advertenties hoeven te stoppen om onze online programma’s vol te krijgen? De bedragen die je daar voor betaalt zijn sowieso niet meer normaal en volgens mij hebben we allemaal het idee dat het je steeds minder oplevert. Terwijl er juist een veel slimmere manier is om met minder stress je programma vol te krijgen. Namelijk door wekelijks op een consistente basis originele, waardevolle content te maken. Dat kost je inderdaad wat tijd, maar ik garandeer dat wanneer je gaat lanceren, dit veel minder stress kost, je meer deelnemers krijgt voor je programma en je omzet groter en beter voorspelbaar is. Bovendien is die omzet ook nog eens terugkerend, omdat je een publiek opbouwt dat enorm fan van je is omdat je een echte LOVEBRAND bent.

P.S. In mijn podcast deel ik mijn ‘secret sauce’: als je dit sausje over je content giet, zullen klanten verslaaf raken aan je content. Echt waar! Hoe je dat doet, luister naar mijn podcast.

JE KUNT JE HIER AANMELDEN VOOR MIJN 2 DAAGS EVENT THE HAPPY ENTREPRENEUR OP 15EN 16 NOVEMBER. JE PROFITEERT NU NOG VAN EEN VROEGBOEKKORTING VAN € 199 i.p.v. € 347 excl. BTW. AANMELDEN HIER! 

LOVE, Debbie Bernasco

** O ja, als je de moeite neemt om mij een rating te geven op iTunes, dan maak je kans op mijn ILOVEYOURBRAND weekplanner**

KLIK HIER OM MIJN PODCAST EEN RATING TE GEVEN.

INTERVIEWS MET LOUI NIESTADT
Intervieuw 1
Interview 2

Lees ook:
Fantastic-Plastic-Facebookcultuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top