interview-Irene-Put

Wanneer schakel je nou een VA in?

Ja, hier! Mijn nieuwe podcastshow. Met daarin een interview met Irene Put van PROVA , de beste van Virtual Assistent van Nederland als je het mij vraagt. Interessant, want tegenwoordig moet iedereen aan de VA. Anders tel je gewoon niet mee. En aangezien ik zelf behoorlijk graag wilde weten wat een VA nu wel en niet is, en vooral of het niet gewoon een statusdingetje is, heb ik haar eens goed uitgehoord. Zo vroeg ik onder meer wie volgens haar de 5 beste online ondernemers zijn. Ik verklap er vast één: Simone Levie.  Daarnaast vroeg ik haar voor welke top 5 ondernemers zij graag zou werken. Dus, ben jij ook toe aan een VA of een team, luister dan naar de tips van Irene. Zij vertelt je exact waar je op moet letten bij het inhuren van een VA. Handig!

P.S. Voor alle VA’s in Nederland: Irene Put organiseert binnenkort met Francis van Keek een supergaaf event voor VA’s. En daar mag je als VA echt niet ontbreken!

Wil je meer over Irene en haar team weten?

Hier kan je haar vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top