Hedwyg-Groenendaal

EP:15 Van Nerd naar succesvol ondernemer [interview met Hedwyg Groenendaal]

ABONNEER JE HIER VIA ITUNES OP MIJN PODCASTSHOW. OVERAL EN WANNEER JIJ MAAR WILT KAN JIJ LUISTEREN NAAR MIJN SHOW!
Wat is het toch fijn om weer te podcasten! Ik heb het zo gemist. In mijn enthousiasme heb ik het format dan ook maar meteen iets aangepast, want voortaan zal ik ook een boek bespreken. Deze keer staat in mijn podcastshow echter vooral mijn mastermindmaatje en ondernemer centraal: Hedwyg Groenendaal, met wie ik samen een programma heb gevolgd.

Hedwyg is iemand die zich al lang en breed heeft bewezen in het ondernemerschap. Zo onderneemt ze al 20 jaar en schreef 18 boeken, waaronder 6 Nederlandstalige en 2 Engelstalige Prezi boeken. Ook won ze 2 belangrijke awards: de wereldwijde TED-Prezi wedstrijd en een 2014 Prezi Award.

Hedwyg is voortdurend op zoek naar de beste manieren om haar kennis met jou te delen. Dat doet ze dus door middel van boeken, maar óók met blogs, op social media, via trainingen, webinars en presentaties. En laten we eerlijk zijn: wie doet dit haar na?

Tevens is ze eigenaar van de Gelukkige Kennisdeler. Een echt no nonsens type dus, voor wie ondernemerschap vooral in het teken van DOEN staat.

Ik interviewde Hedwyg omdat ze per definitie een inspirerende ondernemer is, maar ook omdat zij Prezi in Nederland groot heeft gemaakt. Zo was ze betrokken bij het ontstaan van de Prezi University en wilde ik graag weten: wat is daarmee gebeurd?

Verder ging het mij in het interview vooral om het grote WAAROM. Wat drijft Hedwyg en maakt dat ze voortdurend volle zalen trekt bij haar trainingen en Prezi-workshops? En waarom is ze eigenlijk de Gelukkige Kennisdeler gestart?

Kortom: tijd voor een diepgaand interview. En ik kan jullie nu al verklappen dat het op een enorm inspirerend gesprek uitgedraaid is waarin vele waardevolle tips gegeven worden. EN… in mijn podcastshow deelt ze spontaan en onvoorbereid een primeur!

Verder moet je weten dat ik in mijn podcast 2 nieuwe dingen verwerk. Zo bespreek ik zoals gezegd telkens één boek, maar vraag ik tevens iedereen die ik interview iets brutaals, hopende dat ik antwoord krijg. Is dat deze keer gelukt? Ik zou wat dat betreft de podcast maar luisteren als ik jou was…

Waar je in ieder geval op kan rekenen is dat je van Hedwyg hoort:

* waarom zij opeens andere ondernemers wilt helpen;
* waarom het zo belangrijk is om vanuit je verlangen te ondernemen;
* waarom ondernemers voor veiligheid gaan;
* niemand voor 100% succesvol is;
* wat gelukkig ondernemerschap inhoudt;
* tips om een gelukkig en succesvol ondernemer te worden;
* die vrijheid heeft in ondernemerschap;
* een groot OEPS-moment omdat zij haar mond voorbij praat en een primeur deelt;
* en tot slot: waarom een mentor zo belangrijk is!

Hier is zij te vinden:

Website
Facebook
Linkedin

ABONNEER JE HIER VIA ITUNES OP MIJN PODCASTSHOW. OVERAL EN WANNEER JIJ MAAR WILT KAN JIJ LUISTEREN NAAR MIJN SHOW!

Dit fantastische boek, Liefdesboek, heb ik besproken in mijn podcastshow. Geschreven door Hannah Cuppen. Zo’n enorme aanrader!

Deze podcast is geproduceerd door Morgan Borgmeijer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top