Podcast-Interview-Lou-Niestadt

EP:17 Part 2 interview met Lou Niestadt over vrijheid en creativiteit in het ondernemerschap

En hier kunnen jullie luisteren naar het tweede gedeelte van mijn interview met Lou Niestadt. Wat heb ik trouwens veel positieve reacties mogen ontvangen bij deel 1 over haar verfrissende kijk op het ondernemerschap! Lekker eigen, transparant en geen bla bla. En veel ondernemers herkende de Facebook-bubbel, hoe zij die benoemde.

Part 2 van het interview gaat meer over het ondernemerschap. Ik wens je weer veel luisterplezier.

Wil jij mijn podcast graag direct ontvangen op je mobiele telefoon? Abonneer je dan via itunes en dat kan hier. En je zou mij een enorm plezier doen als je een rating achterlaat, want alles is mij gelegen om een inspirerende podcast voor jou te maken. Alvast bedankt!

1 reactie op “EP:17 Part 2 interview met Lou Niestadt over vrijheid en creativiteit in het ondernemerschap”

  1. Heb 2 leuke uurtjes gehad met het luisteren naar deze podcast. Inspirerend! Heb deze geluisterd lekker op de bank!
    Dank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top