Online-business-en-reizen

Groot voordeel van een online business is toch wel de vrijheid

Niet alleen een ‘free spirit’ zijn – dus vrij van geest maar ook vrijheid in het ondernemerschap.

Het grote voordeel van een online business is toch wel de vrijheid. Vrijheid zit natuurlijk in je hoofd; jezelf accepteren zoals je bent en geen oordeel hebben naar jezelf en naar anderen. Maar vrijheid zit natuurlijk ook in de keuzes die je maakt hoe, waar en wanneer jij wilt werken.

Vorig jaar december op het strand van Curacao, zei ik tegen Renee “ik wil meer locatie-ongebonden gaan werken en meer gaan reizen. Ik wil meer van de wereld zien, andere culturen ontdekken, mensen ontmoeten, nieuwe inzichten krijgen, genieten, het gevoel van meer vrijheid ervaren.” En ik wilde meer een vervuld leven creëren.

Op dat strand dus, maakten wij een lijstje waar wij graag naar toe wilden gaan. Plekken waar we voor een deel ook zouden werken, want ik vind mijn werk ook verschrikkelijk leuk. Maar kunnen kiezen waar en wanneer je gaat werken, de vrijheid hebben om daarover zelf te beslissen. Dat geeft zo’n dankbaar gevoel. Het maakt mij liefdevoller, energieker en meer betrokken naar mensen.

Veel ondernemers die dit verlangen ook hebben, denken al gauw dat het niet voor hen is weggelegd. En ik heb dat zelf ook heel lang gedacht. Maar deze onderstaande stappen hebben mij enorm geholpen een begin te maken met mijn droom:

  • Stap 1: het gaat om een keuze maken, bewust worden dat je dit echt wilt.
  • Stap 2: maak een lijstje waar je naar toe wilt, wanneer en waarom. Visualiseer die landen of plaatsen voor jezelf en maak een planning. Zodat je ergens naar toe kunt werken.
  • Stap 3: bedenk hoe je dit gaat realiseren. Neem daarin ook de financiën mee. Wanneer wil je je programma’s lanceren? En ga je in de tijd dat je op reis bent coachen of ben je helemaal vrij?

Ik ben van plan om hier binnenkort een langere blogpost aan te wijden. Dit is gewoon even een ‘kattenbelletje’.

Welke reizen staan alweer gepland? Saint Tropez, Londen, San Diego en in december ga ik op retraite.

Velen van ons hebben voor het ondernemerschap gekozen, omdat ze vrijheid wilden. Dat is zo’n belangrijke waarde. Geen ‘baas’ boven je, geen manager of directeur die jou aanstuurt.
Je neemt zelf alle beslissingen, hakt knopen door en stelt zélf je prioriteiten.

Niet alleen een ‘free spirit’ zijn – dus vrij van geest maar ook vrijheid in het ondernemerschap.
Vrijheid zorgt voor levensvreugde. Is het niet heerlijk dat je meer tijd aan je gezin, familie of vrienden kunt besteden? Of dat je gaat reizen? Meer van de wereld zien, andere culturen ontdekken, mensen ontmoeten, nieuwe inzichten krijgen, genieten.

Bij vrijheid voelen we ons ook veel creatiever. Creativiteit is o zo belangrijk, wil jij een succesvol bedrijf opbouwen. Creativiteit zorgt er voor dat je hele gave, unieke concepten kunt bedenken; precies waar jouw klanten op zitten te wachten. En je onderscheidt je van je collega’s, zodat klanten voor jou kiezen.
Vrijheid, creativiteit, relevante kennis, juiste marketing. Veel ondernemers die dit verlangen ook hebben, denken al gauw dat het niet voor hen is weggelegd. Maar dat is niet zo. Dat wil ik jou tijdens de ILYB HAPPY ENTREPRENEUR event leren.
MEGA-ACTIE: NOG 2 DAGEN VOOR € 129

Wij vinden het belangrijk dat jij er tijdens het Happy Entrepreneur event bij bent. Als jij je nu inschrijft, profiteer je daarom van een mega-VROEGBOEKKORTING: je betaalt dan slechts € 129 in plaats van € 347. Maar let op: deze actie geldt maar tot en met 30 september – en de vorige keer was mijn event binnen 4 dagen uitverkocht! Ook nu is meer dan de helft van de 100 tickets al verkocht, dus wacht niet te lang.

“Dankzij de beproefde LOVEBRAND-methode van Debbie heb ik in 8 maanden tijd 50 nieuwe klanten gekregen”
Rimke de Groot 

Bestel je ticket op http://thehappyentrepreneur.nu/event/

 

P.S. belangrijk: waar je ook bent, waar je ook werkt, zorg dat je van waarde bent. Deel aansprekende, relevante content. Zo bouw je je naamsbekendheid en expertstatus uit. Turn your Brand into a LOVEBRAND. Voor (meer dan) voldoende klanten en omzet.

Mijn lievelingstad 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Ergens in een hippe wijk in Londen

 

 

 

 

 

 

 

 

St Tropez in de vroege zomer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Santi-Miano -Lekker werken aan het zwembad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen van de vrijheid genieten

 

 

 

 

 

 

 

 

Florence – Genieten van de zon en het werk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top