Schermafbeelding 2019-05-22 om 13.06.30

Podcast 64: Hoe je moeilijke situaties kunt accepteren


.
Afgelopen donderdag en vrijdag stond ik weer op het podium vanwege mijn event FOCUS op WINST. Wat een mooie groep deelnemers was het weer.

Zo fijn om te inspireren over winstgevend ondernemerschap. Denk nou niet
dat winst alleen om geld gaat. No way, voor ons niet. Voor mij staat WINST voor 4 V’s. Niet alleen voor Vermogen (geld verdienen), maar ook voor Vrijheid (tijd voor jezelf en je naasten, reizen), Vertrouwen (relaxed en met plezier werken) en Voorspoed (geluk, liefde, welzijn, groei).

Ik startte mijn event dan ook met de volgende quote: Sta stil bij het leven. Besef dat je bestaat. Besef dat je leeft. En besef dat je voor anderen van betekenis kunt zijn.

Mijn event ging natuurlijk ook over winst en financiële onafhankelijkheid. Ik vertelde daar dat verlies ook enorm veel rijkdom kan geven. Er is geen winst zonder te weten wat verlies is.

Ons (business)leven gaat niet over rozen en juist in de ongemakkelijke, moeilijke momenten zit onze groei. Maar ja, dat denk je natuurlijk niet op dat moment.

We kennen allemaal momenten waarop situaties lastig zijn. En daarom heb ik voor jou een podcast gemaakt over hoe je moeilijke situaties kunt accepteren. Want is dat niet onze eerste winst?

P.S. ik heb een waardevolle freebie voor je: een PDF met vragen en oefeningen om te downloaden.DOWNLOAD HIER

2 reacties op “Podcast 64: Hoe je moeilijke situaties kunt accepteren”

  1. Het was nodig om deze podcast nog eens te beluisteren Debby. Het jaar 2019 is nog niet om, maar wat een turbelentie heb ik ervaren. Inderaad heb ik het geaccepteerd zoals het is. En ga nu ook verder met wat ik van plan was te doen, zij het wel op een lager pitje. Bedankt voor de verlichtende aflevering van deze podcast in zwaar weer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top