Debbie Bernasco Podcast

EP: 23 Hoe kan ik dé expert zijn als ik pas net start met mijn online business?

Tja, hoe kan ik de expert zijn als ik pas net start met mijn online business? Een zeer legitieme vraag en ik begrijp je zorg dan ook al te goed. Maar toch denk ik dat je daar niet te lang bij stil moet staan. Want we zijn allemaal een keer begonnen, net als jouw grote helden. Dat geldt voor mij ook.

Maar vergeet niet: als fresh newbie heb jij wel degelijk waarde, en misschien zelfs wel meer dan je denkt. En het mooie nieuws is dat jouw klanten dol zijn op newbies! Dus jouw status als newbie kan juist ook heel erg voor je werken.

In mijn podcast deel ik met jou 5 reminders waarom jij wel degelijk waardevolle kennis hebt om jouw klanten te kunnen helpen. Deze reminders hebben mij enorm geholpen toen ik zelf ging starten met het online ondernemen.

P.S. Turn your brand into a LOVEBRAND – Start hier vandaag mee en bouw aan een écht succesvolle online business.
En o ja, het is ook nog eens retegaaf om een online platform voor jezelf op te bouwen. Want echt, het gaat je zoveel opleveren!

Liefs, Debbie Bernasco

1 reactie op “EP: 23 Hoe kan ik dé expert zijn als ik pas net start met mijn online business?”

 1. Beste Debbie,

  Dankjewel voor deze inspirerende podcast Debbie!
  En inderdaad….wat je zegt, ik zie nu iedere maandag je blog voorbij komen
  en nu ook je podcast. Dat maakt het ook makkelijker om je te volgen en te
  zien wat jij doet en waar je mensen mee kunt helpen. Je hebt een rustige zachte stem en dit is fijn om naar te luisteren. Keep on going!

  Groetjes, Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top