Hoe staat het met jouw energie en focus?

Vandaag wil ik het even met je hebben over energie. Jóuw energie. Want hoe zit het daarmee? Voel jij je lekker gedreven en geconnect met je ondernemersdoelen? Voel je de gedrevenheid vanuit je grote teen tot aan je kruin? Ik word zelf vaak aangesproken over hoe ik toch telkens aan mijn energie en gedrevenheid kom. Maar ik bén nu eenmaal een resultaatgericht type. Ik werk heel consequent aan mijn missie en doelen van de dag. Heerlijk vind ik dat, die focus. Mede omdat ik weet dat wanneer ik me focus op die doelen, dit bijna als vanzelf leidt tot resultaat. En focus trekt bovendien aan. Het trekt klanten aan, want die willen werken met bezielde ondernemers. Om de juiste spirit te komen en energie te krijgen, is het dan ook belangrijk om je te verbinden met hetgeen voor jou belangrijk is: jouw missie! Als je namelijk geen focus hebt, raak je ver van je doelen en verlies je jezelf. Kijk maar even naar mijn video, waarin ik voor jou één hele belangrijke tip heb.

2 reacties op “Hoe staat het met jouw energie en focus?”

 1. Hi Debbie,

  Dank voor jouw video.

  Een open deur, maar wel eentje waar ik zelf nog weleens doorheen zwabber met als gevolg dat ik zo weer uren verder ben op een dag, dus heel goed om weer een keer te horen/zien (al moest ik er wel even voor op internet 😉 ).

  Fijne dag verder!
  Ik ga mij focussen.

  Hartelijke groet,
  Sandra Jacobs
  http://www.devrijevrouw.com

  1. Debbie Bernasco

   He Sandra,

   Ja het is absoluut een open deur, maar helaas is de valkuil groot 😉 😉 En iedereen trapt hier weleens in.

   Veel succes met je focus! Gaat vast goed komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top