In rust en vertrouwen ondernemen

Hoe start ik om vanuit vertrouwen en rust te ondernemen

“Ik wil niet meer vanuit wilskracht ondernemen, maar vanuit vertrouwen, rust, kalmte en innerlijke vrede. Maar hoe doe ik dat, Debbie?” Deze vraag wordt mij vaak gesteld.

Essentieel is dat je je grondhouding van ondernemen wijzigt naar ondernemen vanuit liefde. Liefde voor voor jezelf, je bedrijf en je klanten. Dat is een proces en gaat niet van de een op andere dag. De eerste stap is dat je er bewust van bent dat je het anders wilt. En dat je herkent wanneer je ego weer controlle over jou wilt hebben. Bijvoorbeeld met de volgende stemmetjes in je hoofd: “Je bent niet goed genoeg.” “Het kan beter.” Of “Wie zit er nu op jou te wachten?”

Het brengt je in stilstand of je gaat keihard werken om jezelf te bewijzen. Met als gevolg dat je jezelf en/of je gezin totaal voorbij loopt. Tot het moment dat je merkt dat het je niet verder heeft gebracht en je realiseert dat je op wilskracht handelt.

Om je grondhouding te veranderen, adviseer ik je bij situaties, acties of reacties je telkens af te vragen: doe ik dit uit liefde? Is dit liefde? Het zal je spiegel worden en je zult naar verloop van tijd merken dat je zachter wordt en meer in liefde zult ondernemen

Debbie 🙏🏽

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top