Hoe zie je dat je (al) fantastisch bezig bent?

Weet jij eigenlijk wel hoe fantastisch jij al bezig bent. Ik snap dat je soms (of wat vaker) door moeilijke momenten heen gaat. Dat je nu en dan teleurgesteld bent, omdat het ondernemerschap je allemaal niet snel genoeg gaat. Dat je er zoveel  ‘effort’ in stopt, maar dat het resultaat nog wat achterblijft. Ik snap je helemaal, maar het is écht doorbijten, volhardend zijn. Ondernemen is niet altijd makkelijk. Maar vergeet niet; als jij je niet oké voelt, dan gaat je ondernemerschap ook niet voor jou werken. Daarom wil ik je toch even zeggen dat je (al) fantastisch bezig bent. Misschien heb je het zelf niet eens zo door, dat komt omdat je in het proces zit. Maar sta je er weleens bij stil hoeveel jij al bent gegroeid?

Soms verlies je het zicht op hoever je (al) gevorderd bent. En dat kan je down maken. Erger nog; het kan je in een negatieve mindset brengen. Dat is niet goed, want ik blijf het benadrukken dat je je echt goed moet voelen als je lekker wilt ondernemen. En alleen dan ook werkt je marketing. 

Om die reden wil ik in deze MONDAY MORNING Business Boost jouw teleurgestelde mind resetten, zodat je krachtig deze werkweek ingaat. En ik weet zeker dat je aan het eind van de week niet te stuiteren bent, omdat je buitengewoon gepresteerd hebt. MIND MY WORDS!

DOWNLOAD HIER DE OEFENING!

Ik wens jou een mooie werkweek toe.

Liefs, Debbie Bernasco

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top