Ik wil gelukkig én succesvol zijn

Als je waar ook ter wereld aan mensen vraagt waarom ze de dingen doen die ze doen, is het antwoord meestal: ‘Ik wil gelukkig én succesvol zijn. En ik wil dat mijn familie en mijn vrienden gelukkig zijn’. Eigenlijk wil ik niets anders en daarom wil ik van iedere ondernemer in NL een gelukkig en succesvol ondernemer maken. Vandaar dat mijn laatste event Continu Fantastisch Verdienen- wat overigens voor de laatste keer was- Het thema had; “Happines & Marketing.’

Hoewel het enorm jammer is dat het CFV event nu echt klaar is, kan ik echter met goed gevoel vooruit kijken. Er komt namelijk nóg iets beters voor terug. Een soort next level, nieuw event dat past bij mijn eigen groei en nog meer ingaat op persoonlijk ontwikkeling én natuurlijk marketing. Een verlengde van de weg die ik zelf af heb mogen leggen, waarvan ik met vallen en opstaan geleerd heb en waardoor ik een enorme (innerlijke) groeispurt doormaakte. En ik ben daar zó dankbaar voor.

2016 heeft mij dan ook een verdieping gebracht die ik door wil geven aan anderen. Iets waardoor ik nu al weet dat 2017 nog mooier gaat worden, met alle mooie mensen om mij heen die een rol in mijn leven spelen.

Voor alle mensen die op mijn event waren: Dank jullie wel voor jullie komst, voor mij waren het prachtige dagen die ik samen met jullie heb mogen doorbrengen.

Have fun bij het bekijken van de sfeerimpressie van mijn event, gemaakt door LOVEBRAND Remco Brands

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top