Is het nu beter onder je eigen naam of dat van je bedrijfsnaam te gaan ‘branden’.

GOODMORNING! Het is weer tijd voor een Monday Morning Business Boost.

Dit keer beantwoord ik de vraag van Georgette van Aart van Bizzyweb. En misschien heb jij deze vraag over branding ook wel. Georgette vroeg mij namelijk in de besloten Facebook groep of ze nu beter onder haar eigen naam of dat van haar bedrijfsnaam moet gaan ‘branden’. 

Een dilemma waarbij ik het idee heb dat dit bij meer ondernemers speelt, vandaar dat ik er deze Monday Morning Business Boost aan heb gewijd. Want als ondernemer wil je heel graag maar een ding: dat is (snel) succesvol worden….en daar heb je naamsbekendheid voor nodig. 

P.S. deze video heb ik gemaakt vlak voordat ik met een groep ondernemers op retraite ga, vandaar dat ik lekker casual gekleed voor de camera sta 😉

Veel inspiratieplezier!

5 reacties op “Is het nu beter onder je eigen naam of dat van je bedrijfsnaam te gaan ‘branden’.”

 1. Hoi Debbie,

  Ik word steeds meer fan van je! Wat doe je dit geweldig en wat ben je een voorbeeld voor mijn branding.
  Dank je en een fijne retraite gewenst.

  Hartelijke groet, Simone

 2. Wat net zo mooi als confronterend is….je eigen naam…. dat betekent dus ook gaan staan voor wie je bent? Mooi… eng… uitdaging. Dank je Debbie. Ik moest er maar eens voor gaan??

 3. Dank je Debbie voor je antwoord op mijn vraag!

  Het is duidelijk, maar ik zit toch nog net 1 ding (eigenlijk 2):
  Als musicus ben ik bekend onder mijn eigen naam, als ik deze nu ga branden op mijn nieuwe dienst maak ik het verwarrend denk ik.
  Bovendien qua SEO geeft de domeinnaam onlineinkomenacademy.nl direct aan wat ik doe.
  Hoe sta jij hier in?
  Groetjes en nogmaals bedankt!
  Georgette van Aart

  1. Hi Georgette, als jij nog steeds musicus bent en dat een onderdeel van je businessmodel is, dan is het idd niet handig. Dan zou ik je bedrijf onder onlineinkomenacademy.nl – Maar ik zou je naam enorm verbinden met onlineinkomenacademy.

   Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top