Jaarprogramma ILOVEYOURBRAND

Voor winstgevend ondernemerschap

Het jaarprogramma 2020 start met een 2-daagse kick-off bijeenkomst op 12 en 13 december 2019.

Tijdens de kick-off bijeenkomst maak je kennis met elkaar en neem ik je bedrijf door: waar je staat, waar jij tegenaan loopt, wat je doelen en dromen zijn, etc. zodat je een beknopt businessplan opstelt om doelgericht aan jouw bedrijf in 2020 te kunnen werken. Ook ga je tijdens deze dagen al aan slag. Het jaarprogramma loopt t/m december 2020.

Het jaarprogramma bestaat uit 2 delen. Het eerste halfjaar staat in het teken van de doorbraak van jouw bedrijf: hoe je een onderscheidende positie in de markt inneemt en naamsbekendheid opbouwt, hoe je zonder enige acquisitie een geweldige klantenkring en omzet creëert, hoe je je inkomen enorm laat stijgen en hoe je je business opbouwt met superslimme marketing- en ondernemersskills.

Bij de start van het programma ga ik direct met je ondernemen om klanten aan te trekken en je business te laten groeien.

In het tweede halfjaar staat de upgrade van je business centraal: hoe je nu al je business laat groeien en een zeer goed werkend marketingsysteem ontwikkelt, hoe je mega-efficiënte trustfunnels creëert die voor een voortdurende stroom aan klanten en omzet zorgen en hoe je steeds kunt blijven opschalen. Je leert goed te verdienen op een gemakkelijke én ontspannen manier, waardoor je veel meer vrijheid hebt en de lifestyle die jij wenst mogelijk maakt.

In ILOVEYOURBRAND komen alle noodzakelijke onderwerpen en relevante tools aan bod om winstgevend bedrijf op te bouwen rondom jouw ultieme lifestyle. Het programma is heel praktisch. Met de juiste stappen in de juiste volgorde.

bg jaarprogramma-2

Wat krijg je?

 • Elke maand een lesmodule bestaande uit een video, kennisdocumenten en opdrachten.

 • Elke maand deelname aan een Mastermindgroep onder begeleiding van Debbie.

 • Elke maand online kennis- en inspiratiewebinar.

 • Elke maand positieve mindset video.

 • Elke maand 1 op 1 Skype coaching van 30-45 minuten van Debbie.

 • Elk kwartaal 1 op 1 coachingssessie van 2-2,5 uur van Debbie op kantoor.

 • Elk kwartaal 1 live-trainingsdag met groep.

 • Gedurende het gehele jaar coach ik je persoonlijk en intensief.

Elk kwartaal 1 op 1 strategie- en coachingssessie en 1 live-trainingsdag

Een keer per kwartaal nodig ik je uit voor een 1 op 1 strategie- en coachingssessie van 2-2,5 uur op kantoor. In de strategiesessie stel je samen met mij een plan op voor de komende maanden om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren. De (persoonlijke) coachingssessie kan bestaan uit Mental Coaching, Healing en/of Hypnose en is gericht op het innerlijke werk en persoonlijk leiderschap. Ik haal je belemmeringen, negatieve overtuigingen, angsten en geldblokkades duurzaam weg. Ik zorg ervoor dat je permanent geconnect bent met overvloed en vanuit een rijkdomsbewustzijn in vertrouwen een winstgevend bedrijf kunt opbouwen.

Ook geloof ik in de kracht van samenzijn en van elkaar leren. Daarom is er elk kwartaal ook 1 live-trainingsdag in groepsverband (1e kwartaal 2 kick-off dagen). Tijdens deze dagen ga ik specifieker in op belangrijke thema’s, krijg je de laatste kennis en trends.

Bereikbaarheid Debbie
Gedurende het gehele programma kun je tijdens de werkweek mij per app vragen stellen over je business of waar jij op dat moment tegenaan loopt.

Voor wie is dit aanbod bedoeld?

 • Jij bent geen starter meer, je onderneemt al even

 • Je hebt grote ambities en wilt jezelf continu blijven ontwikkelen

 • Je durft jezelf een expert in jouw vakgebied te noemen

 • Je wilt grootser en op een hoger niveau ondernemen, steeds weer boven jezelf uitstijgen

 • Jij neemt 100% de verantwoordelijkheid voor jouw leven en de impact daarvan

 • Je wilt heel succesvol zijn, maar dan wel op een verbindende en liefdevolle manier

 • Jij bent een integer mens, maar schaamt je niet voor jouw grootse doelen

 • Jij bent niet alleen spiritueel, maar ook enorm ambitieus

 • Je bent doordrongen van het feit dat je uniek bent. Je bent een icoon en dat is wat je wilt zijn

Debbie met een deelnemer

Bekijk de videotestimonials van deze gedreven ondernemers waarin ze onder meer vertellen hoeveel winst ze realiseren na aftrek van alle kosten incl. hun inkomen.

Interesse in het jaarprogramma?

Vraag een strategiegesprek aan

Ik verzoek je vriendelijk om bij aanvraag voor een strategiegesprek, de volgende vragen te beantwoorden:

Stap 1 van 2

50%
Scroll naar top