belonen

Jezelf belonen als je hard werkt

Welke dromen wil jij uit laten komen?

Oke, ik ben eerlijk. Soms heb ik ook wel van die momenten dat ik denk van: hé, moet ik dit wel doen. Stel je voor dat. Zo’n moment kende ik gisteren. Op mijn privé Facebook, liet ik mijn nieuwe auto zien, met ingehouden adem én ik liet het ook nog eens aan mensen zien, waarvan ik dacht: die gaan er niet moeilijk over doen.

Vandaag ging ik lunchen met een aantal ondernemers en één van de aanwezigen [een klant van mij] die vroeg of ik mijn nieuwe auto al had. Een klein beetje verlegen wees ik naar mijn nieuwe auto. En die klant in kwestie nam mij een beetje op en heel enthousiast zei zij: “WOW wat een geweldige auto, echt te gek. Ik hou van mooie auto’s en ik vind het belangrijk om in een mooie auto te rijden. Daar voel ik mij lekker bij.”

Eerlijk gezegd was ik onder de indruk, over haar eerlijkheid. In Nederland praten we wel hoe vaak we op vakantie gaan, hoe en waar we uit eten gaan. Maar daar houdt het wel op, want laten we vooral bescheiden blijven [wat ik trouwens een mooie waarde vind]. En laten we niet te gek doen en uit vooral niet dat je van mooie dingen houdt. Want dit zorgt toch wel voor ongemakkelijke situaties, toch?! Ook verdenken mensen je er gauw van dat je materialistisch bent.

Haar eerlijkheid raakte mij en stiekem vond ik het heel stoer.
En toen dacht ik: ” So what, ik laat mijn auto gewoon zien, niet om te pochen, maar meer omdat ik trots ben. En dat je met goed ondernemerschap, je dromen uit kan laten komen. Wat het ook mag zijn. Maar ook dat je jezelf mag belonen als je hard werkt.
Nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig welke dromen jij uit wilt laten komen.

 

Mercedes E klasse CDI Cabrio AMG
Mercedes E klasse CDI Cabrio AMG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top