Alleen zó krijg je klanten zonder acquisitie

Elsa heeft waanzinnig goede vragen gesteld voor elke ondernemer. En zoals ik eerder zei, maak ik voor het beantwoorden van die vragen een blogreeks, met name omdat haar vragen niet met één blog te beantwoorden zijn. Ik moet daar voor putten uit mijn 16 jaar aan ervaring in het ondernemerschap én mijn ILOVEYOURBRAND-methode, die juist op het gebied waar Elsa naar vraagt uitstekend werkt.

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat het ongelofelijk belangrijk is om geconnect te zijn met je hartsverlangen. Dit zorgt er namelijk voor dat je marketing daadwerkelijk werkt en je in volledige rust en met kalmte een prachtig bedrijf opbouwt zonder enige vorm van acquisitie, maar mét winst. Voordat ik verder ga met het beantwoorden van de vragen van Elsa, breng ik nog één keer onder de aandacht waarom de connectie met je hartsverlangen zo belangrijk is:

A) Als jij geconnect bent met je hartsverlangen, kom je erachter wat je levensdoel is.
B) Dit levensdoel geeft je passie, begeestering en inspiratie. Het overschrijdt al je gedachten en grenzen, en laat je geest elke beperking ontstijgen.
C) Alle krachten, capaciteiten en talenten die nu nog in jou sluimeren komen tot leven.
D) Deze bovenstaande redenen geven jou energie en overtuiging. En dat niet alleen, je straalt dit uit als een overdonderende energie en vitaliteit. En dáár houden klanten van, want daar liften ze op mee.

Energie en marketing

Als jij als succesvolle ondernemer klanten aan wilt trekken zonder acquisitie, dan zijn jouw zichtbaarheid, energie en bezieling van het grootste belang. Een klant voelt namelijk snel genoeg of jij het heilige vuur hebt. Geloof mij maar, want ook ik voel dat bij de mensen die ik coach al snel genoeg. Zij die het vuur hebben, steken mij daar met al hun passie, bezieling en energie direct mee aan. Ik kan daardoor niet wachten om intensief met ze aan de slag te gaan.

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat ik het nu ga hebben over hoe je geconnect raakt met je hartsverlangen. Ofwel, wat jouw bliss is en hoe je in the spirit raakt. Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit? Wat is jouw passie? Zolang jij dit niet weet en niet geconnect bent met je hartsverlangen, kan je het namelijk wel schudden met het opbouwen van een succesvol, winstgevend bedrijf.

Vorige blog: be on fire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top