Debbie Bernasco

Gratis challenge:

LOVE is the NEW RICH #2

11 t/m 15 maart

In mijn nieuwe gratis 5-daagse challenge leer ik je hoe je winst creëert met je bedrijf en deze in korte tijd verveelvoudigt, wanneer je jouw hart opent om jezelf, je klanten en rijkdom lief te hebben.

Gratis challenge:

LOVE is the NEW RICH #2

11 t/m 15 maart

Ik geloof in de magische combinatie van spiritualiteit en winst. Om je bedrijf vol liefde, vreugde en rust te kunnen opbouwen naar een zeer winstgevend bedrijf.

Veel ondernemers denken dat rijkdom, geld en liefde niet voor hen is weggelegd. Dat het buiten hun bereik ligt. Maar ik zal je vertellen: het is jouw geboorterecht om gelukkig, winstgevend en rijk te zijn.

Liefde is altijd mijn drijfveer geweest. En vanuit liefde mag je ook je rijkdom omarmen. Ik heb dan ook een goedgevulde spaarrekening, ik rijd in een mooie auto, woon in een mooi huis, reis veel en geniet van het leven. Alles als gevolg van liefde!

Doe mee met mijn challenge en ik leer je hoe je in een paar simpele stappen al je negatieve gedachten over geld, succes en rijkdom reset. Ik hef jouw blokkade rondom geld op, zodat het vrij kan stromen in je ondernemerschap.

Ik geloof in de magische combinatie van spiritualiteit en winst.

Als mental-en businesscoach leer ik je denken als een mega winstgevende ondernemer, die volledig in zijn of haar grootsheid staat.

Deze challenge is indringend en effectief omdat het je geld- en overvloedsituatie in de basis aanpakt: in jouw energie, jouw essentie en jouw zijn.

Verander vandaag nog je mooie bedrijf in een super winstgevend bedrijf. Vanuit liefde voor jezelf, je klanten en je bedrijf. In de mooie energie van vertrouwen en kalmte.

LET OP: Ik leer je in deze challenge een megasimpele formule om je winst te vermenigvuldigen!

Wat krijg je?

 • 5 dagen lang elke dag een mail met inspiratievideo’s, meditaties en autosuggesties.

  Zo kun je je dag vol bezieling en inspiratie beginnen, en stap voor stap groeien om in liefde geld, succes en rijkdom aan te trekken.

 • Iedere dag om 09.00 uur coach ik je live in de Facebookgroep.

  Elke morgen beantwoord ik al je vragen.

 • Deelname in een besloten Facebookgroep.

  We werken in een veilige setting samen en in gelijkheid met supportende vrouwen in een besloten Facebookgroep. Ervaar de kracht van gelijkgestemden in een community.

 • Een speciaal werkboek.

  Het is fijn om vanuit een werkboek te werken dat je later er altijd op na kunt slaan.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en doe vanaf 11 maart mee met mijn 5-daagse challenge!

opt-in