Moeteloos jezelf zijn

Moeiteloos jezelf zijn

LOVEBRANDS kunnen moeiteloos zich zelf zijn. En daarom zou ik je echt aanraden om dit boek te lezen. De inhoud van een boek is belangrijk. Natuurlijk. Maar wat mij betreft is het óók belangrijk hoe een boek is opgemaakt. Noem het een overblijfsel van de tijd dat ik een reclamebureau bezat. En ik moet zeggen, dit boek kan in dat opzicht op alle vlakken bekoren. Het is qua vormgeving zó prachtig, dat je het zelfs zonder te lezen in je boekenkast wilt hebben. Het is minimalistisch, maar ó zo mooi. Rondom het boek hebben ze een wikkel geplakt die je er af kunt halen en waarop met gouden letters staat: “Ben jij bereid JA te zeggen tegen dit moment?” Over de gehele vormgeving van het boek is ontzettend goed nagedacht.

Maar goed, zoals ik zei, qua inhoud wil je natuurlijk ook wat. En ik moet zeggen, dit boek leest bijzonder lekker weg. De schrijfstijl is kalmerend. Net als de opmaak. Het maakt dat je de woorden bijkans over je heen voelt komen. Heel knap gedaan. Daarnaast geeft schrijfster Vera Helleman ogenschijnlijk simpele maar waardevolle geheimen prijs voor een zorgeloos leven. Je zult dit boek dan ook met verwondering lezen. Het laat een nieuw licht schijnen op de relatie die jij met jezelf én een ander hebt. Net als op je levensmissie. Prachtig en verrijkend. Met andere woorden: chapeau voor dit boek.

Wil jij dit boek winnen? Laat mij weten onderaan deze blog waarom jij moeiteloos je zelf wilt zijn. 

7 reacties op “Moeiteloos jezelf zijn”

 1. Ik wil wel moeiteloos mezelf zijn. Op dit moment ben ik daar prive erg mee bezig. Maar ook met mijn bedrjf ben ik nog erg op zoek naar wat ik wil en niet wil. Wie ben ik en welke plek wil ik innemen in mijn omgeving. Dus het is een onderwerp waar ik de laatste tijd extra mee bezig bent.

 2. Omdat ik met veel moeite mezelf niet laat zijn, zou het top zijn om moeiteloos mezelf te zijn en vanuit mezelf te leven en te ondernemen en te genieten van de kunst van iedere dag

 3. De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met wie ben ik? Door middel van een coaching traject en het zelf toepassen.. Zowel zakelijk gezien als privé gaat dit steeds beter echter soms, heel soms, vind ik mijzelf zijn, voelen en toepassen nog best moeilijk. Dit boek klinkt als een hele mooie toevoeging in mijn leerproces van het leven!

 4. Hoi Debbie, ik geloof dat alleen door volledig jezelf te zijn, ofwel authentiek je je levensmissie kunt volgen. En belangrijker succesvol kunt volbrengen! Ik weet dondersgoed wat op dit moment mijn missie en passie is, altijd authentiek zijn valt me alleen niet altijd licht 😉
  Ik geloof erin dat de wijze waarop ons leven hier op aarde start, ofwel hoe onze zwangerschapstijd, geboorte en babytijd verlopen, bepalend kunnen zijn voor de kwaliteit van het vervolg. Ik zie en ervaar dat er nog ontzettend veel winst te behalen is op dit vlak. Daarom begeleid ik mensen va kinderwens vanuit vertrouwen in zichzelf, de natuur en dmv het maken van bewuste keuzes de start vh leven van hun baby te ervaren in liefde ( ipv angst). Zodat deze baby’s geboren worden met een kleiner stressbrein, meer vanuit liefde, vertrouwen en verbondenheid kunnen opgroeien.
  Mijn volgende stap is nu deze missie uit te graan breiden richting zorgverleners, zodat zij zich bewust gaan worden van hun belangrijke rol in dit proces van ouders en kinderen!
  Het zou me enorm helpen daarbij als ik moeiteloos authentiek kan zijn! En daarom zou ik erg graag dit boek winnen, voor mezelf maar vooral voor de volgende generatie, de generatie die het verschil zal moeten gaan maken…..

 5. Ben al een tijdje met persoonlijke ontwikkeling bezig. Door het volgen van trainingen, lezen van boeken, oefeningen doen, online challenges en webinars te volgen. Bij elk stapje dat ik doe lijkt het wel alsof ik weer een laagje dieper kom. Een laagje dieper bij mezelf, bij wie ik ben, wat ik wil en waar ik voor sta. Bij elk laagje dieper komt er meer rust in mij…. Het vertrouwen op mezelf, op het proces en dat alles wel op zijn pootjes terecht zal komen. Dit boek lijkt mij een super mooie nieuwe stap om weer een laagje dichter bij mezelf te komen!

 6. Omdat moeiteloos mezelf te (durven) zijn mij energie bespaart, mijzelf krachtiger in mijn zelfvertrouwen zal maken en het me simpelweg heerlijk lijkt!

 7. Mooi zeg, dat er is nagedacht over alle aspecten van het boek. En dat de tekst bij de omslag past en andersom. Moeiteloos jezelf zijn betekent dat je bewust je onderbewuste in lijn hebt gebracht met jouw ideale leven/wereld. Je werkt dan dagelijks met je 6 mentale tools, wat de enige manier is om de grootse wereld te creëren die jij authentiek wilt leven i.p.v. dat je je steeds aan moet passen aan de veranderlijke wereld van alledag… wat alles behalve moeiteloos is 🙂
  Dank voor je tip, Debbie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top