Zou jij je eigen bedrijf kopen?

Podcast 65 interview met Maartje Koper over: ondernemen, rijkdom, ego en liefde


.
Enige tijd geleden maakte ik een podcast [EP 43] over het volgende onderwerp: hoe word je nu een winstgevende en rijke ondernemer? En op Facebook vroeg ik wie een ondernemer wist die flink winst maakt.

Binnen no-time kreeg ik veel reacties, dat ik Maartje Koper moest interviewen. Leuk! Daar keek ik dan ook erg naar uit, want ik was heel erg benieuwd hoe ze tegen liefde, geluk, geld en rijkdom aankijkt. Voor mij een mooie combinatie.

In mijn podcast is zij open en goudeerlijk over hoe het nu met haar business gaat. Ze vertelt onder meer ook hoe vrouwen onderling kunnen zijn: nijd, jaloezie en de ander naar beneden halen. En ze geeft aan hoe onze ego onze business kan overnemen.

Om haar even te quoten: “Als je niet bereid bent om de ander in haar succes te steunen, dan vertrouw je jezelf niet.

Het is een mooi en puur interview geworden, dat ik je van harte aanbeveel om te beluisteren.
Ik vond het in ieder geval erg leuk en inspirerend om Maartje te interviewen.

Veel luisterplezier!

ABONNEER JE HIER OP MIJN PODCAST

2 reacties op “Podcast 65 interview met Maartje Koper over: ondernemen, rijkdom, ego en liefde”

  1. Heel mooie podcast Debbie & Maartje. Heel veel inzicht in je eigen business en hoe je te herpakken als het even wat minder gaat. De oorzaak opsporen en bijsturen waar nodig. Prachtig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top