Schermafbeelding 2019-07-28 om 10.52.26

Podcast 68: Van Snob naar Monnik

Het is weer heel fijn om hier in St. Tropez te zijn: in de ochtend hardlopen, s’ middags lekker op strand lunchen, op de fiets genieten van de omgeving en natuurlijk veel lezen.

Op dit moment lees ik het boek van Hans Kloosterman getiteld ‘Van Snob naar Monnik’. Een intrigerende titel!

Het boek gaf mij bij het lezen van het woord ‘ommekeer’ inspiratie voor deze podcast. Hans Kloosterman schrijft ook een mooi stukje over zijn Porsche en wat zijn Lama hiervan vond (een Lama is een leraar die het boeddhisme leert aan de monniken). En dat stukje intrigeert mij enorm en geeft precies aan hoe ik over bezit en materiële dingen denk.

Vanuit St. Tropez wens ik je veel luisterplezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top