Opschalen, winst en exclusiviteit in deze tijd

Podcast: Een business zonder terugkerende inkomsten, is megahard werken

Het klinkt heel hard, maar als jouw business weinig oplevert, dan heb je eigenlijk geen business. Met een business zonder terugkerende inkomsten, zal je altijd keihard moeten werken. Maar dat gaat jou toch geen vrijheid en rust geven? Winst en cashflow doen dat wel. Oh, yes. Die brengen je rust en vrijheid en zorgen voor een succesvolle business . Terugkerende inkomsten betekent ook: een stabiele business. Als je dát voor elkaar wilt krijgen, moet je zorgen dat jouw bedrijf een winstmachine wordt. Zit je nog in je ondernemersrol? Stap daar dan nu uit en word CEO van jouw bedrijf. Draai de rollen om en zorg dat je bedrijf in dienst komt van jou. Die manier van ondernemen, gaat je vrijheid opleveren. Zorg dat jouw winstmachine je winst gaat vermenigvuldigen naar de eerste 100.000. Daarna naar de 500.000 en vervolgens zelfs naar de 1 of 2 miljoen of meer. Dat is nog eens winst!

De vraag is: Hoe ga je dit voor elkaar krijgen? Hoe maak je jouw bedrijf megawinstgevend? En dan bedoel ik: zó winstgevend dat je er geen omkijken meer naar hebt. Heb je al een onweerstaanbaar aanbod? Super! Dan kun je meteen door naar mijn vijf winstgevende tips:

1) Zorg dat je bedrijf niet van jou afhankelijk is
2) Maak je bedrijf marketing- en salesdriven
3) Zorg dat je meerdere salesfunnels hebt
4) Automatiseer je systemen
5) Zorg voor een salescyclus die je meerdere keren kunt inzetten

Mijn hele business is geënt op terugkerende inkomsten, zodat ik aan het einde van de maand absoluut geen stress heb. De garantie dat je continu terugkerende inkomsten hebt, zorgt voor heerlijk veel rust. Daar word je súperchill van en dat maakt je waanzinnig aantrekkelijk voor je klanten. Je weet dat alles door blijft lopen, je hoeft niet meer te jagen en dat straal je uit naar jouw klanten. Zij krijgen het signaal dat het supergoed met je gaat, ook financieel. Jij weet hoe je de winstformule moet toepassen en bent daarmee de ideale persoon om je klanten echt goed te helpen.

Zal ik je de winstformule vertellen? Die formule waarmee je megaveel winst gaat behalen? Hier komt ‘ie:
Winst creëren, winst behouden en winst multiplyen.
Lees hem nog eens goed en vergeet ‘m dan nooit meer.

Winst multiplyen kan je binnen je bedrijf doen en ook buiten je bedrijf. In je bedrijf doe je het met meerdere salesfunnels en salescycli. Zo kan je 100.000 – 200.000, een half miljoen of 1, 2 of 3 miljoen realiseren. En het liefst met terugkerende inkomsten.

Winst is niet alleen essentieel om je bedrijf verder te laten groeien, het maakt ook jouw persoonlijke, emotionele en financiële vrijheid mogelijk. Begin er dus vandaag mee je bedrijf op winst aan te sturen en zorg dat je systemen zo zijn ingericht dat je een continue stroom van klanten en winst realiseert. Winst is belangrijk voor nu, maar óók voor later, zodat je kunt stoppen, mocht je dat tegen die tijd willen. Maar veel ondernemers kunnen later helemaal niet stoppen en zijn afhankelijk van een AOW’tje. Daarvoor laat je nu toch niet je bedrijf groeien? Zorg dus goed voor jezelf en word die CEO.

HEB JE MIJN EBOOK AL GEDOWNLOAD?20 BEWEZEN strategieën voor WINSTGEVEND Ondernemerschap. DOWLOADEN KAN HIER!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top