Volgens Systemisch Coach Evelien Vaags, is succes voor 80% bepaalt als je hier op aarde komt

Podcast EP: 102 – Van sekte naar bedrijf verkopen: in gesprek met systemisch coach Evelien Vaags

De titel van deze podcast komt wellicht wat vreemd over, maar het is Evelien Vaags wél overkomen.

Als klein meisje is zij door haar vader meegenomen naar een sekte. Dat is voor haar een enorm traumatiserende ervaring geweest.

Maar het zit niet in Evelien om in een slachtofferrol te gaan zitten. Ze wil juist een voorbeeld zijn voor anderen. Want wat je ook in je leven hebt meegemaakt, je kunt altijd succesvol zijn. En 2 weken geleden verkocht ze haar bedrijf.

Vorige week heb ik een podcast met haar opgenomen. Mocht je fijne inspiratie op willen doen, dan raad ik je aan deze podcast zeker te beluisteren.

P.S. op een gegeven moment is het geluid per ongeluk even wat minder, maar het komt weer goed 😉

Groetjes,
Debbie

1 reactie op “Podcast EP: 102 – Van sekte naar bedrijf verkopen: in gesprek met systemisch coach Evelien Vaags”

  1. Mooie content. Heel herkenbaar. Ik weet steeds beter wat me tegenhoudt. Dat inzicht maakt echter niet dat ik de juiste stappen zet. Zichtbaar worden, start before you’r ready, schaarstemindset, perfectionisme, uitsluiting in vrouwen- en mannenlijn, trauma”s, emotioneel afgesloten. You name it, allemaal aanwezig. Toch mis ik de urgentie en laat me afleiden door vermee.de veiligheid van een huis en een baan. Ik weet dat ik nog steeds niet de stappen zet die me helpen.
    Tips?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top