Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP: 31 – Kwaliteit, planning en structuur in je ondernemerschap

ABONNEER JE HIER OP MIJN PODCASTSHOW 

In mijn nieuwe podcast heb ik het erover dat je je niet gek moet laten maken door de hoge druk in onze moderne maatschappij.
Wat ik hiermee bedoel? Dat je niet gebukt moet gaan onder de hoge omzetcijfers, uitverkochte events en die grote email-lijst.
Het draait namelijk allemaal om kwaliteit en conversie, en níet om kwantiteit. Vandaar ook mijn belangrijke ondernemersles: omzet is niet belangrijk, maar winst wel!

Helaas gaan echter veel ondernemers gebukt onder het behalen omzet, waardoor ze niet hun eigen pad van geluk en succes lopen.
Zonde!

Veel ondernemers bezwijken daardoor bijna onder de druk en komen niet in actie, met als gevolg een mager bedrijfsresultaat.
Een ander kwaliteitsdingetje is dat teveel ondernemers zich op de verkeerde dingen focussen in hun ondernemerschap en daardoor zéér lange dagen met weinig winst maken.
In mijn podcast ga ik in op hoe jij structuur in je ondernemerschap kunt brengen en je dag op zo’n manier in plant, dat je meer vrijheid in je ondernemerschap krijgt.

Kortom, ik leer je de 60-40% regel van Tony Robbins die ervoor zorgde dat ik, door meer vrijheid te creëren in mijn ondernemerschap, mijn winst onlangs verdrievoudigde.

En last not least: bij mijn podcastblog heb ik een supercoole FREEBIES die je kunt downloaden, zodat je meer structuur in je ondernemerschap brengt en meer winst en vrijheid creëert.

Shownote:

Hoe behaal jij makkelijk je droomdoel:

Visualiseer je doel
Denk in mogelijkheden
Wees gedisciplineerd
Behaal je doel en GENIET!

Episode 25 7 inzichten voor meer vrijheid

Freebies!!

DOWNLOAD HIER DE KWARTAAL CHECK IN
DOWNLOAD HIER MAAND CHECK IN
DOWNLOAD HIER DE WEEK CHECK IN
DOWNLOAD HIER DE WEEK CHECK OUT

WIL JIJ ZO’N JAARPLANNER? GEEF ME DAN EEN RATING EN EEN REVIEW IN DE ITUNESTORE. DAT KAN HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top