Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP: 41 Je moet geen losse eindjes in je business hebben

Ken je dat gevoel, dat je nog helemaal nazindert van iets geweldigs? Dat ben ik nu aan het doen, want mijn laatste event was in één woord GEWELDIG! Woorden schieten echt te kort om de power, inspiratie, prachtige verhalen en ongelooflijke doorbraken te beschrijven die we tijdens twee onvergetelijke dagen met elkaar deelden. We werden in beweging gebracht, opengekraakt, in bloei gezet. Onze zielen raakten elkaar. En er was SOUL, swingende soul van de zanggroep PowerFo4rce.
We voelden onze harten kloppen. En dat voel ik nog steeds, nu ik weer verder aan mijn business werk, want er komen alweer mooie dingen aan: een nieuwe website, een nieuw logo. En knisperend nieuwe foto’s, die topfotografe Marleen Sahetapy maakte.
Na onze eerste shoot hadden we een inspirerend gesprek over losse eindjes in je business. Je kent ze vast wel. Of heb jij daar geen last van? Of misschien toch wel een klein beetje. Echt los het op, want het gaat je tegenhouden in je winstgevend ondernemerschap!

In deze podcast vertel ik je er alles over.
Veel luisterplezier!

4 reacties op “Podcast EP: 41 Je moet geen losse eindjes in je business hebben”

 1. Goed dat je mij nog even hebt herinnerd aan een “los eindje” waar ik nog even een briefje aan moet wijden naar een VA wat niet werkte zoals gehoopt. Luisterend helpen was gisteren, vrijdag ook mijn ding en dan ben ik zó blij dat ik die jongeman heb kunnen en mogen helpen om zijn ellende te verwerken en weer licht in de tunnel te geven en uitzicht op een blauwe hemel. Dat is dan ook onbetaalbaar. Gratefulness to be able to…. tot de volgende keer, Mercedes

 2. Losse eindjes weer verbinden maakt samen ondernemen weer mooi.
  Ik vind dat belangrijk, waardevol en het hart van de onderneming.

  Dank voor je steeds waardevolle podcasts

  Met Lie(f)s

 3. Liefde voor elkaar, er zijn voor elkaar, heel mooi Debbie. Ik heb weer genoten van je podcast. Je zet me er altijd weer mee aan het denken en reflecteren op mezelf. Het houdt me scherp en dat is fijn. Ik kijk uit naar je volgende podcast.

  Liefs Sandy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top