Hoe je een winstgevende en rijke ondernemer wordt…

Podcast EP: 43 Hoe je een winstgevende en rijke ondernemer wordt…

Misschien had je het meegekregen, want ik kon het niet laten om het nieuws al te verspreiden ☺ We zijn bezig met een rebranding! Ik kan niet wáchten om je alles te laten zien. En… om straks weer onder mijn eigen naam verder te gaan. Jaja. Debbie Bernasco. Net als vroeger.

2018 is voor mij een heel bijzonder jaar. Qua winst is het nú al het beste jaar ooit. Super, want daarom hebben we hele mooie investeringen kunnen doen. Maar het was ook een heel verdrietig jaar, van groot verlies en diepe rouw. Het is een extreme combinatie, die mij als mens gigantisch heeft doen groeien.
En mijn bedrijf en vermogen? Die groeiden net zo hard met mij mee.

Dat maakt me trots. En dankbaar. Het ontroert me ook.

En het heeft me iets fantastisch gegeven, namelijk: dat ik alléén nog maar op mijn eigen voorwaarden wil leven. En daarvoor is het nodig dat ik duidelijke keuzes maak. Ik voel dat ik daarin sterker sta dan ooit tevoren. Krachtige keuzes kan en durf te maken.

Een van die keuzes is, dat ik jou wil leren hoe je winstgevend en rijk kunt worden als ondernemer. Want dat is toch wat je wilt? Je bent toch niet voor niets een onderneming begonnen?

Wees eens eerlijk, verlang jij er niet ook naar om persoonlijk, emotioneel en financieel echt vrij te zijn?

Ondernemen betekent groei; niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Goede prijzen vragen, opschalen, zorgen dat je marketing en branding staan als een huis, ze horen allemaal bij winstgevend ondernemen.

Een winststrategie bepalen hoort daar ook bij. Daarvoor moet je serieus anders gaan kijken naar je bedrijf en gaan aansturen op winst. Dat is zo mega belangrijk!

Winststrategie? Ken je de term? Hoe het werkt, ga ik je de komende tijd vertellen in mijn podcast. Ik wil je zo graag meenemen en laten zien hoe succesvol ondernemen in elkaar zit!

ABONNEER JE HIER OP MIJN PODCAST. Wil je meedoen aan mijn programma? stuur mij dan een mailtje: debbie@bernasco.nl

Ik wens je veel luisterplezier.

Groetjes, Debbie

Als je mij een rating en review geeft in de itunestore, maak je kans om deze jaarplanner te winnen. 

 

1 reactie op “Podcast EP: 43 Hoe je een winstgevende en rijke ondernemer wordt…”

  1. Je podcast geeft stof tot nadenken. Logisch wat je zegt, maar onbewust voel ik weerstand. Ik kan er maar niet de vinger opleggen, waar en hoe ik ervanaf kom. Zal je podcast blijven volgen, wat ik al doe, maar deze serie vind ik interessanter, wie weet zit er in 1 van de vervolg afleveringen de oplossing verborgen! Ga zo door met het delen van je visie en ervaringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top