Schermafbeelding 2018-11-28 om 09.20.27

Podcast EP: 45 Meditatie – Stem je af op liefde, succes, winst en rijkdom

We verlangen zo naar persoonlijke, emotionele en financiële vrijheid. Het is voor veel ondernemers een reden om een bedrijf te starten. Alleen weten ze vaak niet hoe ze dit in gang moeten zetten.

Daar heb ik een hele goede tip voor (ik doe dit zelf elke dag):
Koop een mooi notitieboek (jouw rijkdom-notitieboek) en een mooie (vul)pen, waar je blij van wordt en waar je graag mee aan de slag wilt.
Iedere ochtend stem je af op liefde, succes en rijkdom. Daarna schrijf je op hoe
je je hierbij wilt voelen. Tenslotte noteer je wat je die dag wilt realiseren (ja, actie!) om een stap dichterbij die vrijheid te komen.

Zo doe ik het: Ik schrijf de datum op en hoeveel geld ik op de bank heb staan.
Vervolgens stem ik mij af en mediteer. Daarna schrijf ik in mijn schrift hoe ik me wil voelen en waar ik mij die dag op ga concentreren. En ik noteer alle ideeën, plannen en ingevingen die in me opkomen om mijn business te laten groeien.

Sommige van die dingen kan ik meteen uitvoeren. Andere geef ik wat tijd om te laten rijpen. Op elke laatste zondag van de maand, lees ik alles van die maand terug en kijk ik welke dingen rijp zijn om te realiseren.
Iedere avond, voordat ik naar bed ga, schrijf ik op waar ik dankbaar voor ben, wat ik die dag heb mogen leren en aan wie ik mijn liefde heb mogen schenken. Het is echt een geweldige tool voor mijn business, ik hoop dat jij hem ook gaat gebruiken.

Bij deze tip heb ik een speciale meditatie gemaakt. Ik wens je veel luisterplezier

BELANGRIJKE NOTES:

JE KUNT JE HIER OPGEVEN VOOR MIJN NIEUWE EVENT: VAN SCHAARSTE NAAR WINSTGEVEND ONDERNEMERSCHAP

PODCAST EP: 43 – DEEL 1 HOE WORD JE EEN WINSTGEVENDE EN RIJKE ONDERNEMER. BELUISTER HIER

PODCAST EP: 44 – DEEL 1 HOE WORD JE EEN WINSTGEVENDE EN RIJKE ONDERNEMER. BELUISTER HIER

3 reacties op “Podcast EP: 45 Meditatie – Stem je af op liefde, succes, winst en rijkdom”

  1. Irene van Leeuwen

    Geweldig! Dank je Debbie. Een andere manier om mensen mijn dankbaarheid te tonen, want waar ik nu sta heb ik ook aan bepaalde mensen te danken, naast mijn eigen inzet. Balans. Ik sta nog zooo aan het begin, maar ik zie het universum onmeetbaar groot(s). Al was het maar stipje daar om dat te bereiken met alle liefde die ik in me heb.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top