bg 1-op-1 coaching

Podcast EP – 47: Interview met ’88 Business Healings’ auteur Margaretha Schokker

Ik hou van mooie verhalen! Van verhalen van mensen die je inspireren.

Die je een andere kijk op het leven en het ondernemerschap geven.
Die je diepgaande inzichten geven tot verdere groei in jouw winstgevende ondernemerschap.

Voor mijn nieuwste podcast heb ik Margaretha Schokker uitgenodigd voor een mooi interview. Zij heeft onlangs het boek ’88 Business Healings voor Intuïtieve Ondernemers’ geschreven. Echt een aanrader!

Je kent me: ik ben super spiritueel maar ook heel aards.

Evenwel geloof ik er oprecht in dat als je van binnen geheald bent op je blokkades, de weg vrij is om liefde, succes, winst en rijkdom te mogen ontvangen. Dan gaat je ondernemerschap en marketing voor jou werken.

Ik wens je veel luisterplezier. En…. je kunt haar boek winnen met een speciaal afgestemd healingsbericht op jou.

8 reacties op “Podcast EP – 47: Interview met ’88 Business Healings’ auteur Margaretha Schokker”

 1. Fantastische podcast Debbie, wat een inspirerend interview met Margaretha Schokker! Zeer nieuwsgierig naar haar boek. Mijn droom voor 2019 die ik samen met het universum en jouw bezielende coaching ga laten uitkomen is, nog meer uitbpuw en ondersteuning aan mensen te mogen geven waardoor mijn bedrijf nog meer expandeert zowel in spirituele als financiele rijkdom waarbij ik bedrijven help te ontzorgen met mijn kennis en vakvrouwschap in douanezaken. Dat financieel onafhankelijk zijn de realiteit is voor ons gezin en we daardoor vrijheid hebben om mensen te blijven geven maar zoals Margaretha zei, ook mogen ontvangen ❤️

 2. Wat een leuk en interessant interview. Graag deel ik mijn droom voor 2019: Aan het eind van 2019 kijk ik terug op een succesvol jaar, zowel zakelijk als privé.
  Zakelijk heb ik mijn jaarprogramma aan 20 onderneemsters verkocht, waarbij ik hen begeleid om vanuit de overleefstand weer gelukkig te leven. Ik heb daar meer dan voldoende geld mee verdiend, zodat ik samen met mijn man onze dochter op Aruba kan bezoeken, waar zij stage gaat lopen. Ik werk 4 dagen per week en heb voldoende tijd om mezelf te ontwikkelen, maar ook om met dierbaren door te brengen. Ik voel me vervuld en dankbaar en vier dat samen met mijn gezin.

 3. Mijn droom in 2019 is dat alles gaat samenkomen in mijn bedrijf. Ik ben schoonheidsspecialiste, voetreflextherapeute , spiritueel coach, ik geef de training Levensinitiaties en ik geef les bij een Spiritueel Centrum. Ik heb 2 websites: http://www.studio16.nl en stapinjeleven.nl
  Het is mijn missie in het leven om mensen zowel innerlijk als uiterlijk te laten stralen. Hun licht en trilling helpen te verhogen. Mensen een stap verder te helpen. Ik ben teveel verdeeld nu en ben op zoek naar een geweldig businessmodel waarin alles samen komt. HELP ?. Ik weet dat ik dit MOET gaan doen, dat dit mijn pad is. Ik kan er niet meer omheen. Ik heb alleen een laatste zet nodig, een ingeving, inspiratie. Volgens mij is dit boek HET REDMIDDEL. Ik voel en weet dat ik een enorm team heb aan gidsen en engelen. Geen twijfel mogelijk. Waar ik tegen aan loop is dat ik vergeet om hulp te vragen ?….
  Liefs, Jacqueline

 4. Mijn wens voor 2019 is dat ik zo’n krachtig fundament heb dat ik feilloos weet wat ik in het moment heb te doen met de gaves die ik heb en met de power die ik tot mijn beschikking heb. Ik leef een leven in Liefde met mijn geliefde en ik bouw moeiteloos een winstgevend bedrijf op vanuit intuïtie en meesterschap. De middelen en mensen verschijnen op mijn pad en ii bewandel het vanuit waardigheid en ontdekking en verwondering. Ik heb geleerd hoe ik met mijn Engelen spreek en werk en ik weet al mijn zaken in mijn bedrijf zelf te doen en eigen te maken. We gaan onze vakantie in 2019 in Ierland vieren en ik heb alle empowerment adviezen opgevolgd en geïntegreerd. Dankbaar voor de weg en de liefde die zich steeds meer gaat ontvouwen. Super mooi interview dames, dank!

 5. Wat een heerlijke, vrolijke en mooie podcast! Dank jullie wel!

  Als het eind december 2019 is, is er voor ons (mijn partner en ik) altijd een moeilijk moment, want tussen Kerst en oud en nieuw herdenken wij de geboorte/sterfdag van onze ongeboren tweeling. Eind 2019 is dat dan precies 5 jaar geleden.

  Het afgelopen jaar heb ik een enorme verandering doorgemaakt op persoonlijk vlak. Ik heb het besef gekregen dat wat ons is overkomen niet voor niets is gebeurd. Die twee kleine mannetjes hebben me laten zien dat ik mag genieten van het leven en dat ik mag gaan doen waarvoor ik geboren ben. Ik mag mezelf laten zien zoals ik ben en ik mag ook anderen daarmee inspireren.
  Ik heb daarom mijn praktijk voor kinderen met leeruitdagingen stopgezet en ben gaan doen wat me intens gelukkig maakt; vrouwen trainen en inspireren het beste uit zichzelf te halen, zodat ze gaan doen wat ze zielsgelukkig maakt én zodat ze hun mooiste dromen écht gaan leven. Precies zoals ik dat ook ben gaan doen!

  Ik sta nu aan het begin van dit prachtige bedrijf en ik voel dat het me heel veel gaat brengen. Als ik terug kijk op 2019 ben ik zichtbaar geworden met mijn bedrijf. Het bedrijf stroomt en loopt en ik vier mijn eerste zakelijke successen. Door deze zakelijke successen kan ik mijn vaste baan opzeggen en kan ik mijn dagen zo indelen zodat ik er meer voor onze kinderen kan zijn.
  Door de zakelijke successen kunnen we ook onze droom (verbouwing) betreffende ons huis in gang zetten.
  Daarnaast is 2019 een jaar geweest van prachtige ontmoetingen, gesprekken die écht raken en een jaar van inspiratie mogen geven aan anderen.

  Ik kijk enorm uit naar 2019 en voel dat dit één van de mooiste jaren gaat worden op zowel zakelijk als privé vlak en dat doe ik met onze twee kleine sterretjes daarboven heel dicht bij me.

  Liefs Sijtske

 6. Lieve Debbie en Margaretha, wat een heerlijke podcast. Ik heb ervan genoten. Het boek ziet er heel mooi uit en ik ben er natuurlijk heel benieuwd naar.
  Debbie zei laatst tegen me dat mijn schelp open mag gaan en mijn parel zichtbaar kan worden. Dat raakte me. 2018 is zo anders gelopen dan gepland, maar ik ben zo dankbaar. In plaats van echt een start te kunnen maken met mijn bedrijf, kreeg ik de diagnose borstkanker en moest ik alle zeilen bijzetten om te genezen. Het klinkt misschien gek, maar het was een cadeau. Het heeft me zoveel opgeleverd. Het heeft me diepgaande healing opgeleverd en door heel toegewijd te werken aan mijn herstel en veel introspectie ben ik thuisgekomen bij mezelf. Door deze groei weet ik dat ik nog veel meer van waarde kan zijn. Daarnaast heb ik me spiritueel volledig kunnen ‘openen’ en ben ik in een heel ander bewustzijn gekomen.
  2019 wordt het jaar dat ik alles ga laten ontkiemen. Eind december 2019 kijk ik terug op een jaar dat in alle opzichten een droomjaar was. Ik heb prachtige transformaties mogen begeleiden. Ik heb mijn boek uitgebracht en heel veel vrouwen mogen inspireren om ook het pad van groei, licht, liefde en betekenis te kiezen. Ik ben super trots op mijn kleine Noah, die inmiddels alweer 5 jaar is. Zijn broertje Luc is elke dag als sterretje bij ons en verlicht ons pad. Noah is heel gek op mijn nieuwe vriend, die ons leven verrijkt. We worden omringd door prachtige mensen, onze lieve familie en dierbare vrienden, waar we de bijzondere gebeurtenissen mee kunnen delen. En waar ik ook heel blij om ben is dat we – mijn nieuwe vriend en ik – plannen hebben om samen aan mijn bedrijf te gaan werken. We lopen over van de ideeën, creativiteit en inspiratie. Wat is het heerlijk om volledig te leven vanuit liefde, vertrouwen, intuïtie en blijdschap. Proost!
  Liefs, Kiki

 7. Mijn dromen voor 2019

  Het begon in december 2018 toen ik naar een inspirerende postcast luisterde waarin Debbie Margaretha interviewde. Het onderwerp boeide me gelijk. Margaretha had het over hulp vragen aan God, de engelen of het universum. Dat deed ik al steeds vaker. Ook vertelde ze over tekenen en het volgen van je intuïtie. Ik had al een tijdje het gevoel dat het goed zou zijn om mijn dromen te visualiseren en daar een moodboard van te maken, maar iets hield me nog tegen. Want in hoeverre zijn die dromen echt te realiseren? En is het ook niet een beetje jezelf kietelen? Kortom ik twijfelde dus nog door dat kritische stemmetje, maar niet voor lang …

  De dag voor de podcast was het onderwerp ‘dromen’ ook al op mijn pad gekomen, tijdens een online vierdaagse voor ondernemers die ik volgde. Door je dromen op te schrijven voor 2019 en de daarbij behorende kosten, krijg je inzicht in hoeveel je dat jaar moet gaan verdienen. Voorzichtig heb ik een aantal dingen opgeschreven en voelde dat ik daar blij van werd. Ik vond het dan ook mooi om tijdens de podcast meer te horen over het opschrijven van je dromen. Hoe Margaretha dat gedaan had en dat het voor haar werkte. Zou het bij mij ook werken? Toen ik ’s avonds mijn favoriete maandblad opensloeg, werd mijn laatste twijfel weggenomen. Daar stond: “Mijn leven over een jaar” en op de pagina daarnaast “Wensen en plannen op papier zetten, maakt ze tastbaar en makkelijker uit te voeren”. Oké, de boodschap was nu wel duidelijk 😉

  Nu, een jaar later ben ik erg blij dat ik mijn dromen in december 2018 uitgebreid heb opgeschreven alsof het al zo was. Want terwijl ik dit schrijf, is het eind 2019 en zit ik achter mijn bureau in een fijne lichte werkkamer en praktijkruimte met mooie edelstenen. Op de kast staat mijn moodboard met al mijn doelen, zoals het duurzame droomhuis waar we nu in wonen. Die staat in een plaats, vlakbij Doorn waar ik ben opgegroeid. Een prachtige bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Als ik naar buiten kijk, zie ik mijn katten lekker in onze grote tuin rennen en spelen. Hier droomde ik al een paar jaar van. In deze mooie bloementuin heb ik afgelopen zomer menig blog geschreven. Hebben we met het hele gezin gezellig gezeten en leuke gesprekken met elkaar gevoerd.
  Vanaf eind 2018 startte ik iedere ochtend met de meditatie van Debbie en voelde ik me rustig worden. De mooiste ideeën zijn toen geboren. Daarna schreef ik ze op, maar ook het bedrag dat op mijn bankrekening stond. Ik blader door mijn boek en zie dat er een stijgende lijn zit in mijn inkomsten. Ik heb veel hoogsensitieve moeders en hun kinderen dit jaar mogen helpen om om te leren gaan met hun hooggevoeligheid, waardoor zij meer rust en harmonie in hun gezin ervaren. Met het geld dat ik heb verdiend, heb ik nog meer mensen kunnen helpen door goede doelen te steunen. Daarnaast ben ik met mijn gezin heerlijk op vakantie geweest en hebben we regelmatig leuke dingen met elkaar ondernomen en gingen we lekker uiteten als we daar zin in hadden.
  Dit jaar ben ik ook gestart met een opleiding waar ik erg blij van word, omdat ik daarmee verder aan mijn persoonlijke ontwikkeling heb kunnen werken en de mensen die in mijn praktijk komen, nog beter kon helpen. Ik ben zo dankbaar voor de persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt en dat mijn bedrijf nu winstgevend is.

  Liefs,
  Christine

  PS: Bedankt voor de mooie podcast, Debbie en Margaretha! Ik vond het erg leuk om deze vraag te beantwoorden en het was heerlijk om even weg te dromen tijdens het schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top