Schermafbeelding 2019-07-08 om 17.14.17

Podcast EP: 67 Hoe je met krachtig visualiseren een leven vol liefde, geluk, succes, winst en rijkdom manifesteert


.
Een droomleven creëren en geloven dat dat mogelijk is voor jou. Een leven vol liefde, geluk, succes, winst en rijkdom. In welvaart mogen leven. Dat is voor iedereen weggelegd. Het is ons geboorterecht. Volgens de spirituele goeroe Deepak Chopra, horen liefde, spiritualiteit en luxe bij elkaar. Maar hoe komt het nou dat de ene ondernemer gemakkelijk liefde, geluk, succes, winst en rijkdom aantrekt en de andere niet? Het antwoord is simpel: het heeft te maken met krachtig visualiseren. Je iets kunnen inbeelden en dat manifesteren. Je verbinden met je miljonairs-energie (je hoeft geen miljonair te worden, het gaat om manifestatiekracht). Eén worden met je rijke zelf.
Visualiseren en manifesteren gaan samen met je spirituele rijkdomsbewustzijn: weten dat er genoeg voor iedereen is en dat je die overvloed kunt manifesteren voor jezelf. Vanuit liefde, kalmte, innerlijke vrede en wijsheid. Wanneer je je in deze staat bevindt, ben je ontspannen. En hoe meer ontspannen jij bent, hoe meer zuivere energie je hebt om te visualiseren en te creëren.

Het universum zorgt voor jou en heeft het beste met jou voor.

Wanneer jij het hoogste goed dient, val je hier steeds meer mee samen en kun je er volledig op vertrouwen.
Veel ondernemers denken wel dat ze kunnen manifesteren in een hoge energie, maar vaak blijkt daar toch een projectie van schaarste achter te zitten. Ze zijn geprogrammeerd op schaarste en daardoor zullen ze nooit echt succesvol worden. In plaats van een diep vertrouwen in zichzelf, hebben ze een angst voor tekort. En dan komt wilskracht om de hoek kijken.
Marketing-en ondernemersskills zijn natuurlijk heel belangrijk bij het ondernemen, maar onderschat de impact van geloof en manifestatiekracht niet. Ze bepalen voor een belangrijk deel jouw succes, wel 80% van je ondernemerschap!

Mindset is (bijna) alles. Voelen en weten dat je voor je eigen voorspoed kunt zorgen. Ervan doordrongen zijn dat het universum overvloedig is en jou datgene kan brengen waar je naar verlangt op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Wij ondernemers zijn verantwoordelijk voor het creëren van onze liefde, geluk, succes en winst. En omdat te kunnen moeten we onze manier van denken wijzigen. Van schaarste naar overvloed.
In mijn nieuwste podcast leer ik jou de vier belangrijke stappen om krachtig te visualiseren. Hiermee kun je een mooi welvarend leven vol overvloed, liefde en winst creëren. WAUW! Hoe zou het zijn als je een positieve overvloedsmindset, (ook wel spiritueel rijkdomsbewustzijn) gaat koppelen aan ondernemen? Dan gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Je gaat je realiseren dat jij alleen de creator van je leven bent. Niemand anders. Dat besef verandert je wereld.
Alles is mogelijk, lieve ondernemer. ALLES. Ik weet hier alles van en ik deel die kennis graag met jou. Maar het is aan jou of je de kracht van visualisatie ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken.
Eén ding weet ik zeker: áls je het gaat doen, gaat je leven totaal veranderen.

Beluister snel mijn podcast en bekijk mijn video. Daarin laat ik zien, wat ik al heb gerealiseerd met het moodboard dat ik begin dit jaar heb gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top