Zou jij je eigen bedrijf kopen?

Podcast EP: 69 De tool waardoor je duurzaam uit je comfortzone stapt

.
Je kent wellicht die uitspraak wel: als je uit je comfortzone stapt, dan start the magic. Uit je comfortzone stappen betekent dat je echt kunt gaan bouwen aan je business, aan je naamsbekendheid, aan je winst en financiële onafhankelijkheid.

Als je uit je comfortzone stapt dan kan je voor jezelf grote doelen stellen. Doelen die bijdragen aan het dienen van je purpose. En écht geloof me, als je dient vanuit je purpose dan creëer je mega veel impact en ben je van betekenis.

Maar ja, het is altijd weer makkelijker gezegd dat gedaan. Nou, als iemand weet wat het is om uit je comfortzone te stappen dan ben ik dat wel, want veel mensen weten het: ik heb al mijn gehele leven last van vliegangst. Toch ga ik volgend jaar naar Bali op retraite. Mijn langgekoesterde droom en waar ik nog meer verdieping ga krijgen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling.

In mijn podcast geef ik je een super tool om simpel uit je comfortzone te stappen. Een heel makkelijke oefening. Wat ze ook bij NLP& Hypnose gebruiken.

Oh ja, ik heb je nog een leuk nieuwtje te vertellen: ik ben geslaagd voor mijn examen Internationaal Register Hypnosetherapeut en daarmee ben ik ook geregistreerd als Internationaal Coach.

Nu combineer ik trance healing met businesscoaching. Ik vind het een fantastisch! Het is een waardevolle combinatie voor een succesvol ondernemerschap en nog geen enkele businesscoach past dit zo toe. Want mijn overtuiging is dat als je een succesvolle business wilt opbouwen, je ‘schoon’ moet zijn van belemmeringen, overtuigingen en angsten. 80% is mindset en 20% is de juiste ondernemers- en marketingskills.

Ik wens je veel luisterplezier,

Groeten, Debbie Bernasco

+++++

Shownotes:

Link naar mijn nieuwe GRATIS online training: Met Krachtig Visualiseren, kan je een mega mooie business manifesteren. MELD JE HIER AAN
Beluister hier mijn vorige podcast: van Snob naar Monnik

2 reacties op “Podcast EP: 69 De tool waardoor je duurzaam uit je comfortzone stapt”

  1. Van Harte Gefeliciteerd Debbie! Fantastisch, regestered International Coach!
    Het was een podcast met veel inpact. Ik ga nog even door met oefenen, ik had het nog niet meteen te pakken. Heel bijzonder als het moment daar is om dan ontspannen met durf en lef uit m’n comfortzone te stappen.
    Bedankt Debbie.

  2. Wauw wat een fantastische tool!
    Ontroering en rust gaf het me. Je hebt een fijne stem ook om naar te luisteren Debbie 🧡

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top