Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP:27 Ontketen de kracht in jezelf

Op mijn 16e maakte ik een belangrijke beslissing die mijn leven voor altijd zou veranderen. Ik besloot om nooit meer genoegen te nemen met minder dan wat ik zou kunnen zijn. Deze beslissing heeft er voor gezorgd dat ik een gelukkig en succesvol ondernemer ben geworden. Het komt er op neer dat als jij niet verandert, je business ook niet verandert. Voor veel ondernemers ben ik een voorbeeld; op vroege leeftijd nam ik verantwoordelijkheid voor mijn leven. Want ondanks een niet al te goede jeugd, mijn dyslexie, mijn straatvrees en alles verloren te hebben dat mij lief was, ben ik alsnog de persoon geworden die ik in mijn dromen graag wilde zijn. En in deze podcast deel ik met jou hoe jij de kracht in jezelf kunt ontketenen. Een innerlijke kracht waar jij op kunt vertrouwen, als jij je leven wilt veranderen. Omdat je er zo klaar mee bent dat jij je in je ondernemerschap laat weerhouden door allerlei obstakels, angsten en belemmeringen. In mijn podcast leer ik jou hoe je een patroon van belemmerende overtuigingen en angsten kunt doorbreken. Een methode die ik ooit zelf bedacht heb en die ervoor heeft gezorgd dat ik mijn straatvrees overwon. Angsten voor het ondernemerschap heb ik nooit gehad. Maar angsten zijn angsten en het betekent dat jij jezelf en het leven niet vertrouwt. En in je leven heb je 2 keuzes. Of je kiest voor liefde of je kiest voor angst.

Ik wens je veel luister plezier. Je kunt trouwens een gratis ticket voor mijn 2 daags event winnen als je mij een rating en een review geeft in de iTunes Store. En dat kan HIER!

 

3 reacties op “Podcast EP:27 Ontketen de kracht in jezelf”

 1. Niet iedereen kan zomaar stoppen met medicatie.
  Angst voor terugkeer kanker na het 3 maanden geleden voor de 2e keer hebt gehad geeft weinig positief. Dit geeft veel angs,t, angst om te leven. En een ego heeft liefde en angst.
  Ik heb nu zeker wel een psycholoog nodig.

 2. Hi Edith, ik wil even reageren op wat je hebt geschreven. Wat Debbie zegt in haar podcast klopt, naar mijn menig. En dat kanker bij jou, en terecht (!), een diepgewortelde angst is, is duidelijk. Deze angst wordt helaas vaak “geplant” door de artsen en farmaceutische industrie. Ik weet waar ik over praat, ik heb mijn moeder hiermee verloren, mijn vader gaat momenteel op en af en ik deed het zelf ook. Alleen het vervelende met angst is wel dat dit juist ziekmakend is, even als deze medicatie.
  Angst haalt juist alle kracht en zekerheid uit jezelf, uit je lichaam, uit je leven. Het zou goed voor je zijn om juist aan de angst te gaan werken en je zelfvertrouwen, ook het vertrouwen in je lichaam, weer terug te krijgen. Je kracht weer terug te nemen, i.p.v. wat je nu d.m.v. je angst doet, namelijk weggeven aan de kanker, aan een arts, aan medicatie of d.m.v. maanden langen gesprekken met een psycholoog, waar je naar mijn menig niet echt veel verder komt.
  ‘Kanker is geen ziekte maar een overlevingsmechanisme’. Elke cel in je lichaam wil namelijk leven, overleven. Ik zal hier nu niet verder op ingaan. Hier is een prachtig boek over met dezelfde titel, vol met inzichten, eye-openers en tips.
  Je doet angst, dit heb je niet en ben je niet. Angst is een emotie en je bent niet je emotie. En iets wat je doet, kan je aanpassen, veranderen. Er zit hier iets “onder” wat dit veroorzaakt heeft. Als je dit “zaadje” verandert, verandert hiermee alles, ook je toekomst.
  Ik hoop je met dit “korte” berichtje een ander inzicht te hebben gegeven. En mocht je meer willen weten of dat dit je aanspreekt, kan je een kijkje nemen op mijn Website, http://www.marionvanzijl.nl . Ik weet dat ik je angst snel kan transformeren d.m.v. mijn therapie en coaching en wil je hier graag bij helpen. Ik doe ook healings om het zelf genezend vermogen te activeren. Deze staan (nog) niet op mijn website. Ik wens je in ieder geval veel stekte en succes. Warme groet, Marion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top