Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP:36 Kan liefde, rijkdom en spiritualiteit samengaan?

LET OP!! ALS je de link niet kunt openen ga dan direct naar soundcloud. Luister dan hier.
Als jij van je bedrijf een winstgevend bedrijf wilt maken, is het belangrijk dat je rijkdom gaat voelen en omarmen. Want anders zal je nooit een mooi bedrijf opbouwen met flinke cash. Cash, waarmee jij een mooie lifestyle voor jezelf kunt creëren. Maar ook kunt investeren in je bedrijf en andere bedrijven of onroerend goed. Zodat je je gezin een mooie toekomst kunt geven.

Ik krijg vaak de vraag of liefde, luxe, rijkdom en spiritualiteit kunnen samengaan. Jazeker! Sterker nog, ze horen bij elkaar. En daar ben ik niet de enige in, ook spiritueel leider Deepak Chopra schrijft hier over.

Omdat deze vraag vaak aan mij wordt gesteld, heb ik hierover een podcast gemaakt. Wat is rijkdom en hoe creëer je dit? En kijken wij Nederlanders wel op de juiste manier naar rijkdom? Ook geef ik 10 tips die bijdragen aan jouw rijkdom en heb ik Jeanine van Weert van de School van Overvloed geïnterviewd over het verschil tussen rijkdom en overvloed.

Daarnaast maak de ik prijswinnaar bekend van de I Love My Succes Jaarplan en wie de Businessreader heeft gewonnen. En ook dit keer wordt er weer een prijs weggegeven!

Dit is een EXTRA LANGE aflevering. Ga er lekker bij zitten, ga koken of ga naar de sportschool, want deze aflevering duurt bijna een uur.

P.S. Je kunt je nog opgeven voor mijn 2 daags event van Schaarste naar Winstgevend Ondernemerschap. KOOP HIER JE TICKETS.

Meedoen aan de challenge van Jeanine van Weert?! Aanmelden kan hier

Veel luister plezier!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top