Spiritueel Rijkdomsdag - 7 maart 2020 | door Debbie Bernasco

Spiritueel Rijkdomsdag

7 maart 2020 - uitverkocht

Reset Your Mindset
Geloof in de persoon die je wilt zijn

Spiritueel Rijkdomsdag

7 maart 2020 - uitverkocht

Reset Your Mindset
Geloof in de persoon die je wilt zijn

Elke ondernemer wil vanuit een staat van bewustzijn van liefde, innerlijke vrede en diep vertrouwen….. liefde, geld, geluk, succes en rijkdom aantrekken.

Helaas hebben nog teveel ondernemers een negatieve mindset, angst en belemmeringen om vol vertrouwen en in kalmte in het (ondernemers)leven te staan.

Maar weet: hoe meer je uit vertrouwen en rust gaat ondernemen, hoe meer overvloed, liefde en succes je aantrekt. Zonder dat je ergens achteraan hoeft te jagen, want dan jaag je het alleen maar weg. We gaan blokkades opheffen zodat je voor je succes kunt staan.

Daarom verzorg ik op 7 maart mijn SPIRITUEEL RIJKDOMSDAG op een mooie locatie die inspireert en waar je blij van wordt. Tijdens deze bijzondere dag ga jij je ‘schaarste denken’ en de ‘angst voor te kort’ voor wat betreft liefde, succes, winst en (innerlijke) rijkdom achter je laten. We pakken geldblokkades aan, zodat je je niet meer kleiner hoeft maken tegenover geld.

Deze dag ga ik je negatieve mindset resetten naar een positieve mindset aan de hand van heel diepe transformerende meditaties en healings op theta niveau. De healings die ik geef, zijn op een zeer hoge frequentie zodat blokkades, angsten en belemmeringen die jou in de weg staan om geluk, succes en (innerlijke) rijkdom aan te trekken, worden geëlimineerd.

Ook ga ik jou op ELP niveau trainen en coachen zodat we direct zien welke emotie jou tegenhoudt in het behalen van succes. En met een groepshypnose zorg ik ervoor dat je geconnect bent met overvloed en vanuit een rijkdomsbewustzijn kunt ondernemen.

Naar deze dag toekomen is de grote verandering in jezelf. Want alles draait om de eerste stap en jezelf gunnen dat je je leven wilt veranderen.

eva heuveling

“Deze dag is zo bijzonder gaaf! Heel speciaal. Echt een aanrader! Dus ik zou zeggen...snel opgeven en deze dag zelf ervaren!”

Eva Heuveling
remco de jonge
Remco de Jonge

"Het was een intense en enerverende dag met een mooie groep mensen op een geweldige locatie. Dank Debbie voor de warme bedding die je bood voor dit transformerende welzijn."

matanje

“Ik heb deze dag als super waardevol ervaren. De kleine groep met inspirerende mensen, de fantastisch locatie, en de helende begeleiding van jou maakten dit tot een onvergetelijke ervaring. ”

Mathanja Huisman

WAT KRIJG JE DEZE DAG?

  • Diepe transformerende meditaties op theta niveau

  • Diepe transformerende healings op theta niveau

  • Coaching op geldblokkades (ELP) om weerstand in het bewustzijn te achterhalen en aan te pakken

  • Groepshypnose zodat je geconnect bent met overvloed en rijkdomsbewustzijn

  • Ademhalingstechnieken om diep vertrouwen te voelen

  • Heerlijke lunch en koffie/thee gehele dag

meditatie Debbie Bernasco
bg3
Schermafbeelding 2020-02-17 om 13.03.10

Uitverkocht. Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Investering: €197,- excl. btw
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Locatie: Samaya kloosterhotel, Hollendewagenweg 20, 3985SG Werkhoven (bij Utrecht) 

Scroll naar top