Spiritueel Rijkdomsdag

Nieuwe datum volgt.

Spiritueel Rijkdomsdag

9 november 2021

Unieke dag waaraan maximaal 16 personen kunnen deelnemen. Bestel snel een ticket.

Elke ondernemer wil vanuit een staat van bewustzijn van liefde, innerlijke rust en diep vertrouwen….. liefde, geld, geluk, succes en rijkdom aantrekken.

Helaas hebben nog teveel ondernemers een negatieve mindset, angst en belemmeringen om vol vertrouwen en in kalmte in het (ondernemers)leven te staan.

Maar weet: hoe meer je uit vertrouwen en rust gaat ondernemen, hoe meer overvloed, liefde en succes je aantrekt. Zonder dat je ergens achteraan hoeft te jagen, want dan jaag je het alleen maar weg. 

Daarom verzorg ik op 9 november mijn SPIRITUEEL RIJKDOMSDAG op een mooie locatie die inspireert en waar je blij van wordt. Tijdens deze bijzondere dag ga jij je ‘schaarste denken’ en de ‘angst voor tekort’ voor wat betreft liefde, succes, winst en (innerlijke) rijkdom achter je laten. We pakken geldblokkades aan, zodat je je niet meer kleiner hoeft maken tegenover geld.

Deze dag ga ik je negatieve mindset resetten naar een positieve mindset aan de hand van heel diepe transformerende meditaties en healings. De healings die ik geef zijn op een zeer hoge frequentie, zodat blokkades, angsten en belemmeringen die jou in de weg staan om geluk, succes en (innerlijke) rijkdom aan te trekken, worden geëlimineerd.

Ook laat ik jou deze dag zien wat jou tegenhoudt in het behalen van succes. En met de diverse meditaties en healings zorg ik ervoor dat je geconnect bent met overvloed en vanuit een rijkdomsbewustzijn kunt ondernemen.

Naar deze dag toekomen is de grote verandering in jezelf. Want alles draait om de eerste stap en jezelf gunnen dat je je leven wilt veranderen. Maak een bewuste keuze naar een rijkdomsbewustzijn. 

ERVARINGEN DEELNEMERS

eva heuveling

“Deze dag is zo bijzonder gaaf! Heel speciaal. Echt een aanrader! Dus ik zou zeggen...snel opgeven en deze dag zelf ervaren!”

Eva Heuveling
remco de jonge
Remco de Jonge

"Het was een intense en enerverende dag met een mooie groep mensen op een geweldige locatie. Dank Debbie voor de warme bedding die je bood voor dit transformerende welzijn."

margaretha koops
Margaretha Koops

"Het was een hele bijzondere dag. Wat heeft dit veel positieve impact gehad op ons allemaal."

matanje

“Ik heb deze dag als super waardevol ervaren. De kleine groep met inspirerende mensen, de fantastisch locatie, en de helende begeleiding van jou maakten dit tot een onvergetelijke ervaring. ”

Mathanja Huisman

WAT KRIJG JE DEZE DAG?

  • Diepe transformerende meditaties

  • Diepe transformerende healings

  • Coaching op geldblokkades; achterhalen waar je schaarstemindset vandaan komt

  • Ontwortelen, transformeren en helen van blokkades uit je bewustzijn en lichaam

  • Ademhalingstechnieken om diep vertrouwen te voelen

  • Uitlezen van je karakterprofiel

  • Lunch en koffie/thee met appelgebak

Debbie_helen
Schermafbeelding 2020-02-17 om 13.03.10

Spiritueel Rijkdomsdag is een unieke ervaring.

UITVERKOCHT

Investering: €249,- excl. btw
Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Locatie: Samaya kloosterhotel, Hollendewagenweg 20, 3985SG Werkhoven (bij Utrecht) 

Scroll naar top