Succesvol ondernemen is topsport!

Maak kennis met registerpsycholoog & Mindful coach Nathalie Bougie, zij is spreker op het Continu Fantastisch Verdienen Event

Succesvol ondernemen is topsport! We willen onze online programma’s, videotrainingen, webinars of challenges lanceren. Een event organiseren met een volle zaal. En natuurlijk willen we dat onze workshops, trainingen en programma’s volzitten.

Maar om dat allemaal te realiseren……is een goede positieve mindset en de juiste marketing nodig! Zo zorg je ervoor dat je een succesvol bedrijf kunt opbouwen. Happiness & Marketing gaan hand in hand, anders ga je nooit een continu stroom van klanten en omzet krijgen.

Maak in deze video kennis met registerpsycholoog & Mindful coach Nathalie Bougie. Ze legt haarfijn uit waarom geluk en betekenis zo belangrijk zijn voor succesvol ondernemerschap. Deze fantastische vakvrouw spreekt ook op mijn CFV-event 10 en 11 november.

Geef je op voor mijn 2 daags event Continu Fantastisch Verdienen en ik garandeer dat jij geheel nieuwe inzichten krijgt op succesvol ondernemerschap, zodat je een continu stroom van klanten en omzet krijgt. We werken vanuit een werkboek!

Profiteer nú nog van de vroegboekkorting op www.continufantastischverdienen.nl [thema dit jaar Happiness en Marketing]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top