PHOTO-2020-12-15-08-33-01 2

Terugkeer naar liefde

Een RIJK LEVEN omvat meer dan alleen maar geld. Het gaat ook over een vervuld leven vol liefde, geld, succes, vertrouwen en innerlijke rijkdom.

Sommige mensen vragen aan mij: “Wat voor mensen zitten er nou in je traject voor een RIJK LEVEN?” Nou, laten we eens kijken naar de deelnemers van de retraitedag van 2 weken geleden: een yoga teacher, een CEO van een miljoenenbedrijf, een directeursvrouw van het grootste houtbedrijf ter wereld, een lifestylecoach, een toekomstige wandelcoach, een energizer van teams, nog een CEO, een fotograaf, een aantal ZZP’ers, een psycholoog etc., etc.

Op zo’n retraitedag, dat onderdeel is van het traject, zijn we allemaal één; we kijken totaal niet naar wie wat doet. Alle maskers en rollen worden afgezet. We zijn allemaal mensen die het innerlijke werk willen doen en dit eventueel willen combineren met business.

Het was zo’n mooie dag! Het ging over liefde en ook over wat er karmisch gezien verhuld blijft in het 7 generaties-familiesysteem, zoals angst, verdriet, schuld, schaarstemindset, onderdrukking. En ook welke patronen er generaties lang worden doorgegeven, wat nu nog steeds impact heeft op jouw leven en op jouw ondernemerschap. (Een sfeerimpressie vind je onderaan deze mail.)

We startten de dag met het openen van het energieveld. Daarna hebben we gemediteerd en bio-energetische oefeningen gedaan om de cellen in ons lichaam aan te spreken. Na de eerste pauze mocht ik iedereen begeleiden in een familieopstelling. Vervolgens openden we het ‘energetisch pantser’ en werden de ondernemers naar een ander bewustzijn gebracht. Ze maakten een reis in een andere dimensie en (yes, yes, ook die CEO’s) kregen een ademsessie, hypnose, regressie en healing tegelijkertijd.

Een greep uit de mooie dingen die ik terugkreeg: “Ik heb een waanzinnige trip gemaakt” (die ik van meerdere deelnemers te horen kreeg). En: “Ik heb mogen zien in welke generatie de schaarstemindset zich heeft ontwikkeld” en “Mijn overleden opa stond aan mijn zijde.” Die heeft contact kunnen maken met zijn kleinkind. Een CEO zat tegen een muur geleund en kon alleen maar zeggen: “WOW, wat heb ik veel mogen zien! Nu snap ik waarom ik zo in het leven sta en waarom dingen zijn gebeurd.” Iemand anders zei: “Mijn overleden ouders stonden naast mij en lieten mij het verdriet en de onderdrukking van het Jappenkamp zien. In leven hebben ze mij hier niets over verteld.”

Zo kan ik er nog een heleboel opnoemen, maar waar het me om gaat is dit: soms weten we niet waarom we angsten hebben of waarom we telkens naar die bevestiging zoeken, heel passief en vermijdend zijn, niet gelukkig of waarom we die schaarstemindset hebben.

Daar kan ik dit over zeggen: het gaat om het loslaten van patronen die generaties lang worden doorgegeven en jou tot op de dag van vandaag kunnen weerhouden om een liefdevol, succesvol en rijk leven te leven. Als we ons leven echt willen helen, dienen we te achterhalen waar de belemmering vandaan komt, want pas dan kan er werkelijk een verandering plaatsvinden.

Succes en een rijk leven heeft niets te maken met marketing of sales. Het gaat om jou! Durf jij voor jouw succes te gaan staan? Het is 80% mindset en maar 20% skills!

In het traject voor een RIJK LEVEN ga je door een versnelde transformatie van schaarste naar rijkdomsbewustzijn. Ik ontwortel en transformeer blokkades uit het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Het gaat om een diepere laag dan alleen de mentale gedachten. Vandaar dat coaching alleen niet meer volstaat.

Iemand zei vandaag: “Deze dag is een terugkeer naar liefde. En alleen liefde maakt geld en succes iets waard.” Daar ben ik het helemaal mee eens. Het was een geweldige retraitedag! Ik voel me zo enorm dankbaar.

Heb je vragen over mijn coachingstraject ‘Voor een RIJK LEVEN’, of zou je door mij gecoacht willen worden, stuur dan een mailtje naar renee@bernasco.nl.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top